x

sahrana glumcu

Komšije, prijatelji i kolege neutješni došli da se posljednji put pozdrave od Laneta Gutovića!

Milan Lane Gutović biće sahranjen danas u porti Crkve Svete Trojice u Kumodražu, gdje su sahranjeni i njegovi roditelji.

Kovčeg će biti prvo donijet u crkvu, pa će služba najvjerovatnije biti napolju i držaće je stariješina hrana Sredo Vranješ. Sanduk će zatim biti prenijet na groblje u porodičnu grobnicu.

Od kolega prvi su došli Tanasije Uzunović, Aleksandar Dunić, Predrag Smiljković.Na groblje je pristigao i Dule Savić sa suprugom. Lanetova supruga pojavila se ispred kapele skrhana bolom, obučena u crno sa prijateljicom koja ju je tješila.


Foto: Kurir

Stigli su glumci Ivana Dudić i Goran Sultanović koji je jedva zadržao suze prilikom izlaska iz kapele. Potom su stigli i Andrija Milošević i Aleksandar Srećković Kubura, kao i Voja Brajović. Glumac Dragan Petrović Pele takođe je stigao da se posljednji put oprosti od Laneta.


Porodica je saopštila da će ispuniti njegovu poslednju želju. Glumac je za života izjavio da ne bude sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

- To je bila njegova želja. Porodica neće davati izjave za medije - izjavio je ranije sin Spasoje Gutović.


Milan Lane Gutović preminuo je u srijedu u 76. godini na Vojnomedicinskoj akademiji poslije teške bolesti. Rođen je 11. avgusta 1946. godine u beogradskom naselju Umka, a cijeli život je proveo u kraju, gdje će biti pokopan. Lanetovi roditelji bili su prosvjetni radnici. Otac Spasoje je predavao historiju i geografiju, a majka Lepa je bila učiteljica.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.