x

bijesni

Komšije Subotićke i Pece razvezale jezik: Iz stana se čula vika i dreka, nemamo mira od njih! Najviše bismo voljeli da se svi isele!

Ljubavnoj drami između nevjenčanih supružnika Aleksandre Subotić i Predraga Pece Raspopovića, koji ju je prevario s njenom najboljom drugaricom Majom Marinković, ne nazire se kraj.

Nakon što smo prije nekoliko dana otkrili da je Aleksandra preko agencije za selidbe iselila Pecine stvari iz stana u Novom Sadu, kao i da će Subotićka poslije odmora u Crnoj Gori ostati da živi u ovoj nekretnini, naša ekipa odlučila je da posjeti vojvođansku prijestonicu i da se na licu mesta uveri šta se tamo zaista dogodilo i šta o bivšim partnerima imaju da nam kažu njihove komšije, piše Kurir.


Odmah po dolasku u Novi Sad pokucali smo na vrata luksuznog penthausa. Kao što smo i očekivali, niko nam nije otvorio, ali smo na vratima stana koji se vodi na Raspopovića vidjeli sudski poziv upućen Aleksandri iz Višeg suda u Beogradu. Kako saznajemo, u pitanju je tužba koju je protiv bivše rijaliti učesnice podnijela Hepi televizija, a radi isplate ugovorne kazne.

Sprat niže, sreli smo komšinicu koja nije htjela da se fotografiše, ali koja je imala da nam svašta ispriča o doskorašnjem paru.


- Ja bih najviše volela da svi odu iz tog stana, a ne samo Aleksandra i Predrag. Ti ljudi su nemogući, od njih nemamo privatnost. Malo-malo pa neki novinari i kamere dolaze ovdje, strašno. Oni žive u jednom od najvećih stanova u zgradi, ali džabe im sve to kad su nevaspitani. Mira nemamo od njih. Čula se često svađa i dreka, dječja cika. Ne čudi me što su se rastali. Vidjela sam i ja da su bili radnici prije nekoliko dana i da su nosili neke kutije, ali da li se sele svi odatle, da li on ili ona, to ne znam - rekla je komšinica.


Ispred zgrade jedan od njihovih susjeda ispričao nam je da je više puta video Maju kako dolazi u njihovu zgradu.

- Maja je dolazila često, sad znamo svi i zbog čega i šta je radila (smijeh). Meni je žao Sandre, ali vidjelo se da taj Peca nije za nju. Uvijek se nekako više ona trudila oko njega i djece. Bruka. Sandra skoro svuda ide taksijem, ne drži je mjesto, trudi se, ali eto... Žao mi je ako se seli, ali jasno je da oni nisu bili jedno za drugo. Tu su često sjedili u kafiću s Majom, oni možda nešto znaju - rekao nam je komšija, pa smo ga i poslušali.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.