Ekskluziva najave
3356 pregleda

KONCERT TAJNI GAZ ĐORĐA BALAŠEVIĆA 30. JUNA NA STADIONU U TUZLI!

30.06.2017 19:00
koncert-tajni-gaz-dorda-balasevica-30-juna-na-stadionu-u-tuzli-main

30.06.2017. / 21:00 H
STADION TUŠANJ - TUZLA

 

Nakon decenijskog isčekivanja  Đorđe Balašević će 30.06.2017. održati svoj veliki koncert  pod nazivom  „Tajni gaz „  na stadionu Tušanj u Tuzli.

Tuzlanska publika ga već dugo godina očekuje  a ovog ljeta je Panonski mornar u Tuzli.

 

Balašević važi kao veliki muzičar i njegove koncerte prati velika tehnička podrška jer želi publici da pruži maksimalan ugođaj i prenese svoje stihove i emocije.

 

Balašević, ljeto,Tuzla i sve je spremno za najbolji koncert u Tuzli

 

Najveći regionalni kantautor Đorđe Balašević na čitavom području bivše Jugoslavije broji na stotine hiljada fanova. Publika svih uzrasta, godinama unazad iščekuje Đoletov koncert u gradu soli.

 

Tuzlaci i brojni fanovi Đorđa Balaševića će konačno moći uživati uz čuvene hitove: Život je more, Boža zvani Pub, Provincijalka, Lepa protina kći, Samo da rata ne bude, Putuj, Evropo, Svirajte mi Jesen stiže dunjo moja, Devojka s čardaš nogama te druge…

 

U svojoj karijeri Balašević nije samo kantautor već je napisao scenarij i tumačio glavnu ulogu u TV seriji Specijalna redakcija, a glumio je i u TV serijama Vojnici, Pop Ćira i pop Spira i Panonski mornar. Napisao je i nekoliko knjiga: Tri posleratna druga, I život ide dalje (sve dalje odavde...), Dodir svile, Jedan od onih života, i višestruko nagrađivan za svoja ostvarenja.  

 


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.