Konferencija Microsoft NetWork 7

19.04.2017 08:00
konferencija-microsoft-network-7-1

Kad: Od 19. do 21. aprila 2017.

Gdje: "Grand Hotel Neum", Neum, BiH

 

Microsoft NetWork 7, najveća tehnološko- poslovna konferencija u Bosni i Hercegovini održat će se od 19. do 21. aprila u ``Grand Hotel Neum`` u Neumu. Sedmu godinu za redom Microsoft će na jednom mjestu okupiti najpoznatije regionalne predavače te najveće stručnjake iz bh. IT industrije.

U okviru konferencije održat će se i Business Dayna kojem će učestvovati najbolji menadžeri bh kompanija koji su u pravo vrijeme i na pravom mjestu napravili pravi potez i ostvarili uspjeh. 

 

Ovogodišnja konferencija predstavit će nova rješenja ali i otvoriti nove poslovne prilike. Fokus će biti na tehnologijama i inovacijama, tehnološkim promjenama  te rješenjima u oblaku koja omogućavaju optimizaciju poslovanja te podižu produktivnost. NetWork 7 od velike je važnosti i za mlade ljude, studente koji će imati priliku predstaviti svoje inovacije. Vodeće teme ovogodišnje konferencije svakako će biti sigurnost i Cloud – rješenja u oblaku. 

 

Kao i prethodnih godina i ovogodišnja NetWork konferencija ponudit će učesnicima višestruku razmjenu znanja i iskustava, a pored edukativnog dijela uživat će u mnoštvu zabavnih aktivnosti i dobrom druženju. 

 

Informacije o prijavama za učešće, raspored predavanja i ostali detalji će biti uskoro objavljeni.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.