x

KONTAKTIRALA SAM ODMAH UJUTRO ADVOKATA: Kija odlučna da se razvede... Prvi put nakon pobjede o svemu - Slobi, braku...

Kristina Kija Kockar u Zadrugu je ušla kao anonimna djevojka koju je suprug prevario, ne sluteći da će nakon nekoliko mjeseci osvojiti srca publike širom Srbije i regiona. Ona je imala 55.14 glasova i odnijela pobjedu u Zadruzi, a nakon svega što se izdešavalo obratila se svima na posljednjoj žurki u rijalitiju. 

"Spavala sam samo dva sata, nisam mogla da zaspim od uzbuđenja. Jedva čekam da vidim ostale zadrugare. Ovo je bilo nesvakidašnje, hvala svima kojui su mi bili podrška. Ima i ljudi koji me ne vole, a ja sve to poštujem. Hvala Bogu, 55 posto je bilo na mojoj strani", rekla je Kija i prokomentarisala to što mnogi govore da je namazana.


"Namazanost je odlika inteligentnih ljudi. Uspjela sam da iskontrolišem sebe, ali na kraju sam pukla i nisam kontrolisala emocije. To što odgovaram verbalno, ne znači da sam ja neka vještica", izjavila je Kockareva.


Kija je progovorila i o svom suprugu Slobi Radanoviću, koji ju je prevario u rijalitiju sa Lunom Đogani.

"Nisam se čula sa njim, on nema mobilni telefon, ali sam se čula sa svojim advokatom i proslijedila mu kućni broj Slobodana, ne znam šta će se desiti, ali vidjeću sa njim sada šta i kako. Ostala sam pri tom stavu, boli me, jako je teško, ali želim da učinim taj korak, odmah ujutru sam kontaktirala advokata. Tako je najbolje, svi su protiv nas, mi gajimo osjećanja jedno prema drugom, ali pobijedili su drugi, čestitam im", rekla je ona.


Ona je objasnila kako se osjećala kada je u rijaliti došla na samo 2 sata.

"Imala sam tremu, ja sam osjećala da nešto nije u redu, zato sam bila normalna prema njemu kada sam prvi put ušla. Učinila sam sve da zna da sam ja i dalje njegova žena, ali nažalost to se nije desilo", rekla je Kija i objasnila svoju rečenicu da je Slobi rekla da može "slobodnije" da se ponaša.


"Nikada mu nisam rekla da se smuva sa nekim. Po prirodi je malo povučen, pa sam ga savjetovala da ostvari neki kontakt. "U slučaju da ti neka djevojka priđe, igraj, nemoj slučajno da se desi poljubac ili nešto više od toga", to sam mu rekla prije nego što je ušao. Sve lijepe poruke, cijeli naš život, sve pada u sijenku toga da li je zaista bio iskren. Ako poslije 7 dana i obećanja da će se truditi da bude bolje, učiniš tako nešto, ne znam u šta da vjerujem", izjavila je Kija.

"Mene su boljele njegove riječi, jer znam koliko sam bila tu za njega. Borila sam se i protiv zadrugara i novinara da dokažem da mu je to samo bio izgovor za ono što je uradio. Bilo je grešaka u našem braku, ali nisam kriva što je on to uradio, neću sebe da krivim", dodala je Kristina.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.