x

Zenica

Korpa.ba: Novi servis za dostavu hrane i namirnica stigao u Zenicu

Korpa.ba, novi online startup osnivača eKupon-a i suvlasnika OLX-a, od 16. aprila počinje sa radom i u Zenici.

Najpopularniji servis za grupnu kupovinu, eKupon.ba, u doba pandemije, kada su mnogi biznisi zatvorili svoja vrata ili se susreli sa velikim problemima, započeo je rad na novom projektu koji Vam danas sa ponosom predstavljaju.

Zamisli, naruči i Korpa će da isporuči!

Brza i jednostavna za korištenje, Korpa je platforma za dostavu restoranske hrane, a uskoro i namirnica, te drugih proizvoda. Kupci mogu iz udobnosti svog doma, posla ili nekog drugog mjesta putem pretraživača ili mobilne aplikacije za manje od minut naručiti bilo koji proizvod iz ponude, a dostava stiže na Vaša vrata, brzo i jednostavno.

Korpa mijenja pravila igre


Korpa.ba usluga nije novost na svjetskom tržištu, ali je zasigurno revolucija na domaćem. Pozivanje restorana ili kurira, naručivanje, te naknadno objašnjavanje gdje se nalazite je stvar prošlosti. Sada sve možete raditi jednostavnije.


Ono što Korpu izdvaja od drugih servisa je da su korisnici u toku sa statusom narudžbe u stvarnom vremenu - od momenta narudžbe do dolaska na željenu adresu.


Svaku Vašu narudžbu, odnosno kurira koji je za nju zadužen, možete pratiti putem interaktivne mape, sve do dolaska na Vaša vrata, te po potrebi ostvariti kontakt.


Najbolji uz najbolje


Vrijednost Korpa projekta od samog starta prepoznali su brojni renomirani restorani stoga kupci mogu uživati u velikom izboru raznovrsnih jela i slastica


Keš ili kartica, izbor je Vaš


Ekskluzivno i prvi put u BiH, hranu naručenu iz restorana je moguće platiti bilo kojom kreditnom, odnosno debitnom VISA ili MasterCard karticom, a za brže i jednostavnije plaćanje u budućnosti, karticu je moguće i sigurno pohraniti na Vašem pametnom telefonu.

Ako ipak preferirate keš, tu je i opcija direktnog plaćanja kuriru na Vašim vratima.

Cijene hrane su identične kao u ugostiteljskim objektima, a za Korpa narudžbe koje prelaze određeni prag, dostava na vrata je potpuno besplatna. Za sve manje iznose, obračunava se minimalna doplata za dostavu u iznosu od 2-3 KM, u ovisnosti od Vaše udaljenosti.


Slika govori više od hiljadu riječi


Prvi put naručujete iz restorana ili jednostavno ne znate za šta ste ovaj put raspoloženi? Sigurni smo da će Vam naše profesionalne slike pomoći da lakše donesete ispravnu odluku. Naručite ono što stvarno želite i uživajte u svakom zalogaju.


Naši kuriri čekaju vaše narudžbe


Naručiti je trenutno moguće Sarajevu, Mostaru, Tuzli, a sada i u Zenici putem web stranice ili besplatne Android / iOS aplikacije, a u skorijoj budućnosti planirano je širenje i na ostale bh. gradove, kao i kreiranje specijalnih akcija i ponuda unutar same aplikacije. Preuzmite je već danas.


Korpa "Dostavljamo na Vaša vrata".


Link za aplikaciju : https://korpa.ba/ ili na google play aplikacijama

.

Foto: Pahuljko     

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.