x

mediji objavili fotografije

Kosta sa svojim žrtvama obilazio Francusku: Neviđene fotografije sa ekskurzije, ovaj detalj je posebno jeziv!

Kosta K. je u januaru boravio na istoku Francuske u mjestu Žeks, sa grupom svojih vršnjaka iz razreda, od koje je neke samo četiri mjeseca kasnije usmrtio.

Na fotografijama se može primijetiti da je grupa koja je učestovala u jezičkom kampu, bila vrlo aktivna, pa su svaku priliku koristili da obiđu lokalne znamenitosti ali i da uživaju u tamošnjim specijalitetima.


Ono što posebno privlači pažnju, jeste to što je Kosta K. na svakoj fotografiji izolovan od ostatka ekipe, u kojoj je bila i pokojna E.K. koju je ovaj dječak upucao 3. maja zajedno sa još osam učenika i čuvara škole, piše Informer.


Takođe, on na većini fotografija drži ruke u džepovima, a u bioskopskoj sali je uslikan kako gleda u telefon, dok ostala djeca poziraju sa osmijehom. 

Na slici koja je uslikana u toku ručka, Kosta K. sjedi na čelu stola i pozira, do su oko njega ostale djevojčice.


Jedan od organizatora jezičkog kampa u mjestu Žeks, nakon tragedije koja je potresla Srbiju se oglasio i prisjetio ekipe u kojoj je bio i Kosta K. a koja je krajem januara boravila u Francuskoj.

- Skrhan bolom i još uvijek u šoku izazvanim nemilim događajem, kojim su ugašeni mladi životi, nevine djece, a mnogi roditelji pokriveni velom vječne tuge, 3. maj ćemo proglasiti danom žalosti. Neka nasmijana lica sa fotografija iz januara se sada smiju u raju, neka im je pokoj duši- između ostalog je napisao organizator.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.