x

KRAJ... SLOBO, GOTOVO JE ZAUVIJEK! Vrištala na sav glas: Za mene si MRTAV! Ti si OLOŠ I ŠLJAM!

Teodora Džehverović je imala sa Lunom Đogani na početku rijalitija ``Zadruga`` pravi prijateljski odnos, dok sve nije puklo kada ju je blogerka izdala zarad poziva. Od tada više ništa nije isto. 

Međutim, jučer se Luna našla Teodori i pružila joj uvin čaj jer se nije osjećala dobro, zbog čega joj je njen dečko Sloba Radanović napravio haos. Teodora je primijetila da između njih dvoje od tada vlada tenzija, što ju je ostavilo u šoku, pa sve to ispričala Lepom Mići.

 

- Danas je mene bolio stomak, upalu bešike sam dobila i jedina osoba koja u kući ima uvin čaj je Luna. Nemamo koga da pitamo, znam da je ona imala tu ešerihiju. Ja kažem jel možeš da nam daš za jedan čaj ako nije problem i ona kao ``Naravno, naravno`` - rekla je Teodora u povjerenju Lepom Mići. 

 

- Dečko, za mene si ti mrtav! Za mene si ti mrtav. Nema te više i to je to. Nemoj više da si mi se obratio i da umireš ja za tebe ne postojim, pošto si takav ološ i šljam - pričala je Teodora sama sa sobom, ne bi li je on čuo. 

 

Pjevačica je dodala da je u šoku zbog svega što je snašlo, kao i to da su joj njih dvoje priredili odličnu životnu lekciju koju nikada neće zaboraviti. 

(Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.