x

Kraj za Schumachera u Haasu: ‘Jako sam razočaran’

Tim Haas potvrdio je da će Nico Hulkenberg i Kevin Magnussen voziti za njihov tim u sljedećoj sezoni Formule 1.

Hulkenberg je imenovan za drugog vozača samo nekoliko minuta nakon što je objavljeno da Mick Schumacher neće biti dio momčadi sljedeće sezone.

“Haas je potpisao ugovor s Hulkenbergom i bit će dio našeg tima zajedno s Dancem Kevinom Magnussenom. Niko je veteran sa 181 utrkom u Formuli 1. Do sada je u karijeri osvojio 521 bod, imao je jedan pole position u Brazilu 2010., dva najbrža kruga, dok mu je najbolji plasman četvrto mjesto koje je osvojio tri puta,” stoji u najavi Haasa.


Protekle dvije godine Hulkenberg je igrao ulogu rezervnog vozača u Aston Martinu. Vozio je na početku ove sezone umjesto Sebastiana Vettela na utrkama u Bahreinu i Saudijskoj Arabiji.

“Drago mi je što sam se vratio s punim radnim vremenom u Formulu 1, sada s timom Haas. Zahvalan sam na prilici koju sam dobio od Haasa i Steinera. Jedva čekam da počne nova sezona”, rekao je Hulkenberg.


“Ovo će biti moja posljednja utrka u Haasu. Ne krijem da sam jako razočaran odlukom da mi ne produlje ugovor. Hvala Haasu i Ferrariju na ovoj prilici. Uz njih sam odrastao tehnički i osobno. I kad je postalo najteže, shvatio sam koliko volim ovaj sport. Zaslužujem mjesto u Formuli 1 i snažno ću se boriti da se vratim”, poručio je Schumacher.


(Sportklub.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.