x

Kralj se vratio! Novi Audi RS3 stiže do stotke za 3,1 sekundu

Novi Audi RS3 je posljednji. Standardi emisije izduvnih gasova i osuda motora s unutrašnjim sagorijevanjem spriječit će razvoj novih verzija.

Audi RS3 se vjerojatno bojao otkriti svoje prave performanse. Ispostavlja se da je stvarno vrijeme do stotke bolje od kataloških vrijednosti. Toliko je dobro da superautomobili pomalo gube smisao. Zašto ih praviti, ako je najjeftiniji RS u Audijevom asortimanu brži od njih?

Ubrzanje Audija RS3

Katalog navodi da će Audi RS3 ubrzati do 100 km/h za 3,8 sekundi. Nije važno hoćemo li stisnuti gas u hatchback-u ili limuzini, obje verzije su jednako brze. Video koji je objavio kanal Auditography pokazuje da automobil može doći do 100 km/h za još manje vremena.

5-minutni video fokusiran je na izgled Audi RS3 limuzine, obilazeći ga sa svih strana, ali jedan od početnih kadrova pobudit će želju vozača Audija A3 da budu vozači Audija RS3.


3,1 sekunda do stotine

Putno računalo očitalo je vrijednost 0,7 sekundi bolje od kataloške vrijednosti. Audiju RS3 još uvijek nedostaje 0,2 sekunde od većine modela Lamborghini ili Ferrari, ali pobjeđuje u konkurenciju u cjenicima. Zabija i neiznuđen pogodak u vlastiti gol. Ovim lukavim videom Audi RS3 pokazao je brže ubrzanje od novih električara, odnosno Audi RS e-tron GT (3,3 sekunde). Također je sustigao Audi R8 Coupe Performance s V10 motorom. To se sada ne može naručiti, vjerojatno je R8 predvidio jaku internu konkurenciju i ponizno se složio da superautomobili gube smisao. Ako se isto može učiniti s pet cilindara, zašto preplaćivati ​​za 10?


Možda su i drugi brži?

Vjerojatno je tako. Mnogi brzi automobili imaju bolja vremena od kataloških vrijednosti. Svi bi željeli da im se katalozi automobila iskrive na način da automobili budu brži nego što je naveo proizvođač, a ne kao i uvijek, samo gore nego što je tamo navedeno. Sada je to ono što vlasnici superautomobila najviše žele.


(Automobili.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.