x

Kratki kaputi savršen su izbor za promjenjivo jesensko vrijeme

Elegantni, topli i praktični, kratki kaputi uklopit će se u svačiji stil i garderobu, a ove sezone pronaći ćete ih u ponudi brojnih high street brendova.

Jesenski dani u naše su ormare vratili neke omiljene odjevne komade, a i ove su se sezone kao favorit istaknuli svestrani kaputi. I dok ćemo one najtoplije modele od vune sačuvati do zime, za promjenjivo jesensko vrijeme savršen izbor su kratki kaputi.

Elegantni, topli i praktični, kratki kaputi uklopit će se u svačiji stil i garderobu, a ove sezone pronaći ćete ih u ponudi brojnih high street brendova. Laganiji su od klasičnih zimskih kaputa, a dolaze u raznim bojama i modelima.


Kratki kaput savršeno će izgledati uz bilo koju odjevnu kombinaciju, i uz traperice i uz haljinu ili suknju. Možete ga kombinirati s visokim čizmama ili gležnjačama, a jednako će dobro pristajati i uz tenisice ili elegantne mokasinke.


Ove jeseni u ponudi naših omiljenih high street brendova ističu se modeli od vune i tvida koje možeš nositi i umjesto sakoa, a najčešće dolaze u neutralnim bojama poput crne, sive ili bež. Nastavlja se i popularnost "teddy" kaputa koji su super izbor za ležernije prilike.


(Avaz)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.