x

Krcat Divan Han uživao uz kabare Dragana Marinkovića Mace! (GALERIJA)

Kako se trudi da svojim gostima uvijek priušti nešto novo i drugačije, zabavno i opuštajuće, Nargila bar Divan Han je ovoga puta prevazišao očekivanja i organizovao događaj o kojem će se pričati još dugo vremena. U ponedjeljak, 1. aprila svi posjetioci su uživali u kabareu Dragana Marinkovića Mace, a to što više nije bilo mjesta ni za šibicu jasno govori koliko je interesovanje vladalo. 


Caffe Bar Divan Han

Envera Šehovića 17 adresa Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

061 544 294

U ponedjeljak iza nas, svi posjetioci svima znanog Nargila bara Divan Han su imali priliku da uživaju u nešto drugačijem provodu. U posebnoj atmosferi predivnog ambijenta Nargila bara Divan Han je održan kabare "Dva i po muškarca". Neponovljivi glumac i stand up komičar Dragan Marinković Maca je u pratnji benda izveo predstavu koja je nasmijala i oraspoložila sve posjetioce.


Kabare je scensko-muzički komad koji tretira problematiku muško-ženskih odnosa iz muškog ugla, ali i realne slike o muškarcu današnjice u odnosu na svoju ljepšu polovinu. Marinković na bini glumi, recituje te prepričava najsmješnije tekstove iz svog širokog opusa. Sudeći po osmijehu posjetioca, vrijeme provedeno u Divan Hanu je te večeri zaista dragocijeno, pa nema osobe koja nije uživala u večeri.


Nargila bar Divan Han je realizacijom ovakvog događaja pomjerio granice i dokazao zašto najbolji opstaju. Naravno, i ubuduće vas uz standardno najbolje nargile očekuje dosta iznenađenja. Svakako da ćete biti zadovoljni u bilo kojem terminu da se tamo uputit. Stoga ne oklijevajte i uživajte u pravim stvarima na pravom mjestu. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić/
Video: Senzacija.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.