x

KRIJE TRAGOVE OPERACIJE: Stoja pukla 5.000 € za novo lice!

„Lete mi, lete četrdesete“, prolazilo je folk zvijezdi Stoji Novaković kroz glavu ovih dana, pa je riješila da uđe u borbu sa godinama i pribjegne najpopularnijoj i najefektnijoj metodi podmlađivanja. Šta bi drugo operisala do lice, a taj poduhvat poznatu folkerku koštao je čak 5.000 eura, saznaje „Alo!“.

Iako je Stoja bila zadovoljna izgledom i mislila da godine ne utiču na njenu fizičku pojavu, u posljednje vrijeme primijetila je da naglo počinje da stari, pa je riješila da posjeti jednu privatnu kliniku u Beogradu koja se uspješno bavi hirurgijom lica.

 

- Ne znam šta joj bi, ona nikad nije bila za to da zateže lice, ali uhvatile su je neke bubice, pa je riješila da hirurg umiješa prste. Ni Igor nije bio za to i govorio joj je da je i dalje lijepa, mlada i privlačna i da su bore neprimijetne, ali, kao i svaka žena, ona uvijek vidi ono što drugi ne vide, te niko nije uspio da je odgovori. Na odluku je dodatno uticala navala starleta i modela u svijet muzike, a kako se danas muzika i sluša i gleda, riješila je da im izađe na crtu - govori uz strogu diskreciju Stojina poznanica za „Alo!“ i nastavlja:

 

- Koliko znam, otišla je kod najskupljeg hirurga. Zatezanje lica, to jest fejslifting, obično košta od 3.000 do 4.000, ali Stoja nije žalila para, te se otvorila za dobrih pet soma. Nakon operacije, ljekar je naredio da sedam dana mora da miruje kod kuće kako bi otok splasnuo, a ona ga je poslušala i ne mrda iz svog doma - završava naš izvor.

 

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Stojom i njenim suprugom Igorom kako bismo provjerili ova saznanja, ali nam oni nisu odgovarali na pozive do zaključenja ovog broja.

 

Kako red nalaže, Novakovićeva ne bi trebalo da se aktivno bavi poslom oko mjesec dana, ali s obzirom na to da ima brojne nastupe u novembru, neće moći toliko da bude na poštedi. Pravi rezultati intervencije biće primijetni tek poslije šest mjeseci.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.