x

brutalno

Kristijan Golubović opleo po Dalili i Dejanu, a ni Caru neće biti: dobro: On je čistač onoga što drugi koriste!

Kristijan Golubović se sada oglasio i progovorio o aktuelnim dešavanjima iz Zadruge 5.

Krisrijan je prokomentarisao dešavanja između Filipa Cara i bračnog para Dragojević.

- Mislim da je to dogovor, oni znaju kako da budu u centru pažnje, a to je da bude raskid ili neka svadba, ta dva elementa najviše privlače pažnju. Car je poznat da voli tuđe i da bi spavao i sa Nadicom, samo da mu se daje. Nevjerovatno je koliko čovjek nema poštovanje prema nečijoj vezi ili braku, da se ne kači tu. Ajde da uništi svoju vezu, pa da kažeš loše je, ali smučilo mu se. Tuđa veza, tuđa djevojka, te Maja od Janjuša, iznenadio me je. Stvarno prevazilazi ukus - pričao je Kristijan.


Da li si ispratio kako se postavio prema Marku Janjuševiću i njihov sukob sa početka pete sezone?

- To mi izgleda kao izdaja. Ako ćemo tako Čorba i ja nismo bili dobri sa Janjušem, pa opet nismo imali toliko ogroman konflikt i na kraju smo ostali prijatelji. On zbog djevojke, onakav gest da napravi i bude sa Majom poslije njega, to je zaista...Mislio sam da je jedan mali mangup koji će postati šmeker vremenom, a ovako je ispao velika ja.ara - rekao je Golubović.


Mnogi su ga upoređivali sa Milanom Jankovićem Čorbom zato što nije htio da pizna vezu sa Majom Marinković, šta ti misliš o tome?

- Šta da očekujete od Cara koji je se.sualno neiživljen? Šta da očekuje djevojka koja sjedi sa njim u društvu, ona mu je momentalno draga, imaju p.c kombinaciju, a priča kako je spavao sa pros..tutkama i trošio pare na kazino. On nema emociju ni prema jednoj. On je čistač onog što drugi po..bu, on to pokupi bez blama i bez ičega. Sjetimo se kad je nazivao Minu pogrdnim imenima, Sanju, kako može samo da se urinira po takvoj djevojci. Spavao je sa njom, počeo da je vrijeđa, pa je bila kriza oko trudnoće, pa se i tu malo trgnuo jer je mislio da je napravio sra.e. Kad je vidio da nije onda je počeo opet da se iživljava. Car je neiživljen mladalački i se.ualno. Vidio je format u kom igru igra onaj koji više j..e, mijenja više riba, spletkari i rastura tuđe veze. Napravila se španska sapunica, narod to voli. Sa neke strane, sramota je tuđu ženu da diraš. Nije lijepo ni kao ja, da prevariš ženi. Zamisli da sam prevario svoju, a uzeo Maju ili Jovanu Ljubisavljević, na šta bi ličilo? Onda si dupli kreten.


Kako ti se čini Mensur Ajdarpašić? Imao je sukobe sa Carem, kako ti se čini njegovo učešće?

- Jako je dinamičan. ima taj nastup, robusan. Razgovara sa dečkom koji dijeli budžet, proziva ga "Nemoj ja ovo, ono". Ja sam ušao u konflikt sa ženama i muškarcima, do određene granice. Pljuvanje u facu i polivanje mi je bila zadnja granica. Ja sam ispao najveći nasilnik, a ja na kraju nikog nisam ni ogrebao. Ja ne znam kako da komentarišem te ljude i u koju vrstu njih da svrstamo? - istakao je Golubović.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.