x

imaće i bazen

Kristijan gradi vilu od 400 kvadrata, ulaže 300.000 eura: Golubović riješio da se skući u centru Beograda!

Kristijan Golubović gradi kuću sa bazenom od 300.000 eura na Vračaru! Žestoki momak će sa Kristinom Spalević u septembru dobiti dijete, pa je riješio da svojoj porodici izgradi krov nad glavom u centru grada.

Golubović će kuću zidati na placu koji je skoro četiri decenije u njegovom vlasništvu, piše Informer.

- Već 37 godina imam plac na Vračaru, ali nisam jedini vlasnik. I mojoj rodbini pripada dio zemljišta. Ali pošto godinama ništa nisu ulagali, niti se bavili tim zemljištem, riješio sam da tu izgradim vilu sa bazenom. Hoću konačno da imam svoj krov nad glavom - kaže na početku razgovora Golubović i dodaje da mu je potrebno pravo bogatstvo da ostvari sve svoje zamisli:


- Uložiću 300.000 eura, jer će kuća imati 300-400 kvadrata. Sve će biti urađeno u minimalističkom stilu. Nećemo imati klasičan crveni krov, već ravnu ploču. Takođe, želim da imam veliki bazen, lijepo uređenu baštu, garažu i igralište za djecu.

Golubović je sve to htio da napravi još prije osam godina, ali njegova bivša žena Ivana nije htjela ni da čuje.


- Ona nije željela da živi u Beogradu. Niti ju je interesovalo da naša kćerka Vera odrasta i obrazuje se u glavnom gradu. Ali zato Kristina i ja imamo iste želje. Oboje želimo da živimo u velelepnoj vili, a imamo i razloga za to, jer nam je dijete na putu. Već zamišljam prelijepu baštu i našu djecu kako trče po dvorištu, igraju se sa dva kera, a Kristina i ja uživamo u prizoru - priča Kristijan.


Kristijan i Kristina žarko žele da dobiju blizance! Bivši učesnik rijalitija i njegova ljepša polovina već su smislili imena za djecu.

- Voljeli bismo da imamo sina Mihaila Konstantina i kćerku Spartu. Sviđaju nam se neobična imena - priča Kristijan.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.