x

Kristijan ispričao jezive detalje poznanstva: Tog Čabarkapu sam izmlatio, kukao je i valjao se po podu... Samo slušam Aleksandru Subotić kako muca u lažima i stidi se da kaže!

Kristijan Golubović svojevremeno je do detalja opisao neraščišćene odnose, kao i sve ostalo što zna o porodici Subotić i Aleksandru Čabarkapi. On se prije par godina iz zatvora javio novinarima i ispričao jezive detalje njegovog poznanstva sa Čabarkapom.

"Mislim da sam se 2010. nalazio u okružnom zatvoru kada su doveli Aleksandra Čabarkapu. Čim je ušao u sobu po stvarima i manirima se vidjelo da se radi o jednom velikom klošaru. Opomenuo sam ga da bude fin, normalan, da ne moram da ga edukujem fizički. Niko nije s njim pričao 12-13 sati sve dok ga nisam izmlatio i otjerao iz sobe. Mene su upozorili da je veliki cinkaroš i smrad. Počeo da se trese i cimao sam ga da se ustane, ali on se valjao po podu i kukao. Derao se kao jarac, a on se tom prilikom us*ao u bokserice. To mogu da potvrde i stražari koji su došli po njega. Čuo sam da je u Zabeli dobio nove batine. Taj klošar ima više djela nego Ivo Andrić. Slušam tu jadnu i polug.lu voštanu lutku Aleksandru Subotić kako bljuje laži koji joj je ispričao mamin j..ač kako ja maltretiram ljude. On je patološki lažov", započeo je priču Kristijan.


"Slušam onu mučenu Aleksandru Subotić kako muca u lažima stideći se da kaže pravi uzrok svih problema njene porodice. Njenog oca Karađorđa upoznao sam još u osnovnoj školi, bio je hevi metalac sa dugom kosom i držao se po strani od ostalog društva. Bio je sam po sebi uvijek čudan. Pošto je bio krupan i visok na red je došao i test odmjeravanja snage pesnicama. Jednog dana sam ga izazvao na fer plej tuču i pobijedio ga, pružili smo ruku jedno drugome i ostali u najnormalnijim odnosima. Prošle su godine, a u voždovački klan preko Borisa Petkova ušao je i Karađorđe koji se nije razdvajao od Petkova. Kada su pravi kriminalci krenuli u lov na taj čopor narkomana, svi su morali da se izjasne da li su sa njima ili protiv njih."


"U Batajnici 1994. godine u centru sukoba našao sam se sa Petkovim i Karađorđem i oni su se izjasnili da se neće miješati u naš konflikt sa voždovačkim klanom jer ih ne interesuju i pružili ruku. Treći put u životu srećem Karađorđa sa suprugom Ljubom Pantović kod zajedničkog poznanika u Kaluđerici. Ljuba i Karađorđe su mi nudili nešto da kupim od njih, ne mogu tačno da se sjetim ali do tog dila nije došlo. Uz svo poštovanje prema Karađorđu nisam mogao a da ne primijetim unakaženost njegove supruge Ljube Pantović. To je bilo tijelo nabildovanog muškarca sa glavom koja ima par crta ženskog bića."


"Tijelo ugljenisano od solarijuma, tijelo pregruvano anabolicima i raznoraznom hemijom, čak se i njena koža tako osjećala. Iako mi se gadi takva građa kod žena ja mnogo poštujem mukotrpan trud i masu odricanja bodibildera zarad takvog izgleda koji je sve samo ne zdrav, lijep i prirodan", ispričao je dalje Kristijan, pa krenuo o trouglu:


"U slovo ću reći, a pošto sam im izmlatio zajedničkog j..ača, očigledno zašto me ne gotive i ne gotive. Taj degen je bio prijatelj sa Karađorđem, a onda su se sukobili. Da bi nanio bol doskorašnjem prijatelju, taj moron dolazi na ideju da postane j..ač Karađorđevoj bivšoj. Pošto je ona bila u vezi sa raznoraznim krimosima, njemu nije bilo teško da ostvari svoju zamisao. Karađore nije htio da prizna, ali mu nije prijalo. Inače, taj degenerik ima svoju ženu i troje djece s njom koji živi nekoliko ulica dalje od porodice Pantović-Subotić. Ljuba, usred tog moralnog haosa ulazi u rijaliti 'Farma', i dok ona veliča vezu i lik svoga dečka Aleksandra, koji dok ona izigrava zaljubljenu budalu, sprema još podmukliji plan, a to je da osvoji srce Ljubine kćerke, koja tada ima samo 16 godina. Planski i krajnje podlo planski joj pravi dijete samo s jednim ciljem da povrijedi Karađorđa s kojim je bio u kriminalnom sukobu. Taj moralni štakor nije mario za zaluđenu Ljubu Pantović, nije mario za sluđenu Aleksandru Subotić već se hranio bolom ponosnog oca koji je tada bio u zatvoru, dok je njegova žena takođe tada bila u drugom stanju", prenijeli su domaći mediji riječi Kristijana Golubovića.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.