x

Kristijan nikad bjednije napao Staniju: Prvo pričao da je na Farmi zatrudnila s njim, a sad spomenuo starca (80) kako joj plaća stan u Americi!

Kristijan Golubović nikako ne odustaje od bivše rijaliti prijateljice Stanije Dobrojević! Naime, nakon što je Stanija demantovala da je abortirala njegovo dijete, Golubović je otišao korak dalje, pa je bivšu prijateljicu optužio da se navodno bavi najstarijim zanatom.

- Stanija je uvijek kontradiktorna, a kao i svaka pros..tutka, ne želi da prizna čime se bavi. Djevojke poput nje vole sve da zaviju u kutiju sa mašnicama... Sjećate se djevojaka poput Ane Korać i Mimi Oro, kako one to lijepo zamotaju u papir i stave gore mašnicu da ne bude ,,ja ovo“, nego kao ,,dečko je“. A dečko je mator čovjek od 80 godina, koji plaća stan u Americi - rekao je Kristijan za i dodao:


- To što je napisala na svom Instagramu, ona može da priča onim jadnicima i bijednicima koji dahću u nju, a ona je meni bila rijaliti prijatelj, mogu reći, a ne neki ljubavni saputnik ili partner - prokomentarisao je Golubović Stanijinu najavu tužbe protiv njega.


- Da sebi napravi reklamu i potvrdi titulu kralja lovačkih priča, Kristijan Golubović je plasirao najgnusniju laž o meni da sam bila trudna i da sam abortirala njegovo dijete u "Farmi 6"! On će svoje laži morati da dokaže na sudu - napisala je Stanija na Instagramu.

.

.

.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.