x

nije birao riječi

Kristijan opleo: Maju Marinković još samo Taki nije, a Zvezdan umislio da je veliki j..ač!

Kristijan Golubović oglasio se kako bi dao svoj sud o karambolu koji su Maja Marinković, Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić jutros napravili u "Zadruzi".

- Zvezdan je umislio da je veliki j..ač, djevojke su mu dale tu titulu, to su uradile i sa Carem. To nije alfa mužjak nego neko ko ima želudac da j..e sve i svašta po rijaltiiju. Anđela će na kraju da ispadne žrtva kao što sam rekao, a Ana i Zvezdan će da izvise. Ako Ana nastavi sa patetikom i demagogijom izgubiće tlo pod nogama i ljudi će možda da kažu da je smišljeno. Mislim da je Anina najveća greška što i dalje pokazuje emocije i ljudima daje sigurnu nadu da će da se pomiri sa Zvezdanom.


- Anđela je najveća žrtva, prešla je iz djevice u najveću k...etinu i pljuvačicu s..rme. Ona je sve izgubila u ovom rijalitiju, obraz, čast, porodicu. Ona da je Zvezdan oženi i napravi devetoro djeca nema gdje. On nije biznismen, ona nije estradna zvijezda. Njima je kao spoju propast zapisana - govorio je Kristijan, pa dodao:


- Za Maju sam rekao da je samo još otac nije k..ao od svih muškaraca u ovoj zemlji. Samo je ostalo tata da je j..e, koji sinoć pravi rođendan, ona se j..e na tatin rođendan sa čovjekom koji vuče tako gadnu priču i vidi se da je ženama takav kakav jeste. Ne znam kako se Taki osjeća prvi dan poslije proslave rođendana? Baš mi je žao što mu nisam otišao na rođendan, a sad mi je milo jer bi bilo slavili smo, veselili, a evo šta je sad ispalo. Ne smije to sebi da dozvoli, ali počinjem da vjerujem da se Maja igra sa njim jer ne može da se opere, pa ide iz krajnosti u krajnost kao Miljana Kulić. Mislim da Maja nema emocije ni prema kome, bez emotivna je čim može sa svakim da spava tek tako, a umisli da je u vezi, pa je to posebna patologija i emotivni s..solozi moraju da daju dijagnozu i način da shvatimo njenu potrebu za muškarcima bez ikakve veze.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.