x

riješila da ga ojadi

Kristijan pričao da je bio intiman sa Gocom, ona presavila tabak: Čekam prvo ročište!

Kristijan Golubović nedavno je objelodanio da je bio intiman sa Gocom Tržan kao i da je ona imala probleme sa nedozvoljenim supstancama.

Pjevačica je zbog toga pobijesnila, te je odlučila da pravdu potraži pred sudom.

- Od svih grešaka koje sam napravila u životu, jako sam sretna da sa Kristijanom nisam to napravila. Nikada ga nisam vidjela uživo. Nismo nikada bili zajedno u istoj prostoriji, a ne nešto više.


- Možda je na nekom koncertu bio u publici, a d je to ne znam. Čak, nije najgore ni to što je rekao kao da smo bili zajedno, nego da sam n.rkomanka. Svi znaju da sam najdosadnija osoba u izlasku, nikada nisam pila, zapalila cigaretu, niti bilo šta od droge koristila. Imam prezir prema tome, gadim se ljudi koji koriste n.rkotike, to su slabići. Ružno je to što je rekao. Ja nisam žena koja zaslužuje da se o meni tako nešto priča - rekla je pjevačica, i dodala:


- Dovoljno je što postoji jedan, sa kojim imam dijete, a koji je 24 sata na televiziji i priča sve i svašta. Tu ne mogu da reagujem jer smo bili u braku, ali ovo druže, ne može tako da prođe. Podigla sam tužbu i čekam prvo ročište.

.

.

.

.

.

Izvor: Svet

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.