x

PRELJUBA MU NIKAD NIJE BILA STRANA

Kristijan varao ženu koja je preminula od raka: Napravio dijete ljubavnici, ona abortirala i ostala nerotkinja!

Kristijan Golubović trenutno je u žiži javnosti zbog javne preljube u rijalitiju sa cimerkom Kristinom Spalević.

Kristijan je napravio dijete drugoj djevojci dok je bio u vezi sa svojom svojom pokojnom suprugom Danijelom. Pored činjenice da mu preljuba ni tada nije bila strana, popularni zadrugar otkrio je da je trudnoća prekinuta u četvrtom mjesecu, ali ne njegovom voljom.


"Moja djevojka je abortirala u četvrtom mjesecu, zato što sam rekao da je moja Danijela trudna. Dan danas je nerotkinja, a imala je sve uslove", objašnjavao je Golubović uplakanoj Rialdi.

"Ubio dijete", ljutio je promrmljao Čorba koji je par trenutaka prije toga upao u brutalan okršaj sa Rialdom, koja ga je u bijesu gađala flašom.

Podsjetimo, najveća ljubav Kristijana Golubovića bila je nevjenčana supruga Danijela. Njegov najveći životni poraz dogodio se kada je preminula od raka dojke.


Inače, Kristijanova nevjenčana supruga Danijela koja je preminula od raka dojke 2009., bila je i ostala Golubovićeva najveća ljubav. S godinu dana mlađom frizerkom iz Beograda upoznao se kao tinejdžer 1983. godine. Kada Kristijan govori o njoj, uvijek naglašava kakva je ljepotica bila! Govorio je da je imala osmijeh kao Šeron Stoun. Ali svađali su se mnogo", rekao je svojevremeno njihov zajednički prijatelj.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Srbijadanas

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.