x

KRISTIJANU BILO NEPRIJATNO

Kristijanova ljubavnica plakala kad mu je upoznala ženu: Ivana bi mi mogla biti drugarica, hiljadu tema smo prošle!

Nakon završetka „Zadruge", par koji opstaje i dalje i privlači veliku pažnju javnosti jesu Kristijan Golubović i njegova djevojka Kristina Spalević. Golubović je djevojku upoznao sa kćerkom Verom i bivšom ženom Ivanom, a cijeli susret bio je veoma potresan kako njemu, tako i Kristini.

Suočavanje sa bivšom suprugom Ivanom desilo se spontano prilikom njihove posete Kraljevu, kada su otišli da se upoznaju sa Kristijanovom kćerkom Verom.

- Bilo mi je neprijatno kada sam je vidjela, pobjegla sam u sekundi. Na moje iznenađenje, žena je sama prišla i pružila mi ruku. Rekla je kako nisam ništa kriva i kako mi ništa ne zamjera. Plakala sam poslije. Dok ne vidiš nekog, nemaš osjećaja o tim stvarima, ali kada sam vidjela kakva je osoba, stvarno nemam riječi. Žao mi je. Kristijanu je bilo neprijatno takođe, ali je on htio da se suočimo sa tim - rekla je Kristina dodala da želi da gradi dobar odnos sa Golubovićevom djecom.


- Nemam problem sa tim da budem maćeha, nisam zla maćeha. Nisam mnogo razmišljala o tome, niti sam se opterećivala. Mi ćemo imati i svoje dijete, pa bih željela da naše dijete provodi vrijeme i sa Kristijanovom djecom. Krv nije voda i bilo bi mi apsolutno drago da funkcioniše sve kako treba - rekla je Spalevićeva i dodala da ipak ne očekuje druženje sa Ivanom.


- Mislim da nije baš prirodno da se družimo. Nas dvije smo provele nekih pola sata zajedno, jer je Kristijan otišao da se šiša, prešle smo hiljadu tema. Ona je pozitivna i komunikativna, da nisam sa Kristijanom, sigurno bih mogla da se družim sa njom, ne samo ja, nego svako.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Objektiv.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.