x

ATRAKTIVNA HRVATICA

Kristina Mandarina unovčila "slavu", evo kako danas izgleda najpoznatija prodavačica voća

Kristina već neko vrijeme umjesto mandarina prodaje svoje golišave fotografije na platformi za odrasle

Atraktivna Hrvatica Kristina Penava, poznatija kao Kristina Mandarina (24), privukla je pažnju javnosti prije nekoliko godina kao najatraktivnija pijačarka na ulicama Zagreba.

Eksplicitne fotografije

Kristina već neko vrijeme umjesto mandarina prodaje svoje golišave fotografije na platformi za odrasle, što je objavila i na svom Instagram profilu.


Osim eksplicitnih fotografija, Kristina na sajtu za odrasle prodaje i intimne snimke, a njen Instagram je pun izazovnih slika na kojima pozira u donjem vešu i kupaćim kostimima.

Krsitina je, nakon što su njene slike s pijace postale viralne, riješila da batali prodavanje na tezgama i krenula je na plastične operacije.


Sada ima "sedmice", ali i jedan neuspješan pokušaj da ima "mačije oči", zbog čega su joj ostali ožiljci.

Kristina je prije tri godine zapalila domaću javnost navodima da je u vezi sa srpskim jutjuberom Bakom Prasetom, pošto je na društvenim mrežama objavila snimak iz njegovog automobila.


Veza s Prasetom

- Najskandalozniji trenutak ove godine bio mi je kada su me ljudi povezivali s Bakom Prasetom, samo zbog vožnji u njegovom Lamborghiniju. To je suludo, mi nemamo nikakve veze jedno s drugim - rekla je tada Kristina.


Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.