x

KRUNSKI SVJEDOK U SLUČAJU MARJANOVIĆ! VIDJELA SAM ŽENU, DIJETE I DVA MUŠKARCA NA NASIPU: Ovo su detalji svjedočenja žene kojim se Zoran tereti za ubistvo Jelene! Evo šta se događalo kobnog dana od 16.50 do 18.30!

BEOGRAD - Dva muškarca, dva automobila, ženu i dijete vidjela je od 16.50 do 18.30 sati na nasipu u Crvenki žena čijim je svjedočenjem dopunjena nova optužnica protiv Zorana Marjanovića.

Kretanje ova dva muškarca za koje se sumnja da su Zoran Marjanović i njegov otac Vladimir, do detalja je opisala žena. Ovo svjedočenje se sada nalazi u dopunjenoj optužnici protiv Zorana Marjanovića kog terete za surovo ubistvo pjevačice, njegove supruge Jelene Krsmanović 2. aprila 2016. godine na nasipu u Crvenki.

- Ja se više ne osjećam sigurno na ovom mjestu otkad se ovo dogodilo - rekla je žena koja je bila na nasipu u Crvenki u vrijeme kada se, kako se navodi u optužnici, ubistvo dogodilo.


Ona je ispričala da je kobnog dana oko 16.40 sati prošla kanal kada je ugledala dijete od oko tri, četiri godine i čovjeka 20 metara udaljenog od djeteta. U blizini je bila još jedna žena i nekoliko djece, a na rampi četiri, pet automobila.

- Negdje oko 16.50 sati taj čovjek koji je bio sa djevojčicom krenuo je da se penje uz nasip, da se popne na trkačku stazu, i ja sam tada primijetila da taj čovjek ima rep. Ja sam ovog čovjeka vidjela i kad se kretao nasipom, išao je polako šetajući sa djetetom, kretao se prema onoj drugoj rampi prema Pančevačkom mostu, odnosno ka rampi gdje se nalazi neka deponija - navela je ova žena čiji identitet se ne navodi zbog njene sigurnosti.


Podsjetimo, obdukcijom je utvrđeno da je pjevačica ubijena između 16.47 i 17.20.

U daljem toku optužnice spominje se da je ova žena navela ključne detalje. Vidjela je dva automobila: sivi i smeđi i dijete koje kreće ka automobilu.

- U vrijeme kada je taj čovjek krenuo nasipom na udaljenosti od oko kilometar, nalazila su se dva vozila. Ja sam vidjela ovog čovjeka sa djetetom da je stigao do tih vozila, vidjela sam da je neko iz jednog od ta dva vozila izašao i stajao sa čovjekom koji je išao sa djetetom, stajao je kratko. Poslije možda 10 minuta, neko se udaljio ka rampi gdje se nalazi deponija, ali ja ne mogu da kažem da li je to bio onaj čovjek koji je krenuo sa djetetom ili neko drugi koji je eventualno izašao iz jednog od ova dva automobila i produžio sa djetetom - navodi ključne detalje žena očevidac.


U to vrijeme, kako ona priča, oko 17.30 sati, više nijednog automobila nije bilo na rampi. Svi su otišli.

- Ovo sivo vozilo koje se nalazilo na nasipu je velikom brzinom došlo do rampe Crvenka, potom se vraćalo, sve velikom brzinom i nekoliko puta je išao tamo-amo od rampe Crvenka do mjesta gdje sam ih i vidjela. To sivo vozilo kada se vraćalo ka Pančevačkom mostu, odnosno ka rampi gdje je bila deponija, nije išlo do deponije, odnosno te rampe, već se zaustavljalo na mjestu gdje sam ga vidjela prvi put i odatle ponovo kretalo ka rampi Crvenka - pojašnjava svjedok.


Tek oko 18.45 sati ova žena, kako kaže, kreće kući. I tada ugleda i ono oker vozilo s početka priče kako lagano ide nasipom ka rampi Crvenka.

- Na suvozačevom mjestu je bio crni čovjek koji je imao tamnu kosu i koja je bila ošišana sa strane kratko, dok je na vrhu glave imao dužu kosu - ističe žena.

Podsjetimo, prije tri dana Apelacioni sud ukinuo je, nakon nepunih 10 meseci, pritvor Zoranu Marjanoviću, suprugu ubijene pjevačice Jelene, koji je osumnjičen za njeno ubistvo. Ovo, međutim, ne znači da je Marjanović sada slobodan.


Uskoro se očekuje prihvatanje dopunjene optužnice protiv njega, kao i početak suđenja za zvjersko ubistvo pjevačice. Ministar policije Nebojša Stefanović rekao je da policija protiv Marjanovića ima dovoljno dokaza.

- Čovjek koji je bio sa djevojčicom, a koji je imao kosu vezanu u rep, bio je obučen u crne pantalone i prsluk plave boje. To je bio stariji čovjek, možda 60-70 godina, ne sjećam se - navela je ova žena svjedok.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.