x

raspada se hurricane

Ksenija hoće da napusti Hurricane: Neću da pjevam za 300 eura! Dok Sanja uživa u vezi s milionerom iz Španije!

Već neko vrijeme u medijima kruži informacija da je grupa Hurricane pred raspadom, iako je njihov PR tim to više puta demantovao. Posljednji put se ova priča pojavila kada je Ksenija Knežević sa svog Instagram naloga obrisala sve fotografije s koleginicama iz benda, a odmah nakon toga i sve objave sa svog naloga.

Ipak, iako se grupa trudi da u javnosti prikaže da je sve u najboljem redu, kako Kurir ekskluzivno saznaje, Knezova kćerka se na više mjesta tokom protekle nedjelje žalila prijateljima da želi da napusti grupu i da odnosi među članicama uopšte nisu idealni kao što se to čini.

Glavni razlog da izađe iz benda su finansije. Naime, kada poslije nastupa honorar podijeli sa ostalim članicama grupe, muzičarima i menadžerom, njoj ostaje svega 300 eura, što je nedovoljno za njene potrebe i život na visokoj nozi koji se očekuje od pjevačice koja je član jedne od najpopularnijih ženskih grupa na ovim prostorima.


Ksenija je zbog cijele ove situacije očajna i ne zna šta da radi, a veliku podršku i utjehu pruža joj njen dečko Nikola Todorović, s kojim je u vezi već pet godina.

Inače, Ksenija, Sanja i Ivana su ove godine produžile ugovore, a da li će ga Kneževićka ispoštovati i ostati do kraja ili će plaćati penale zbog njegovog kršenja, ostaje da vidimo u narednom periodu.


Podsjetimo, kada je Ksenija obrisala sve zajedničke slike sa Instagrama sa Sanjom i Ivanom, iz njihove službe su objasnili da je sve u redu i da se Kneževićka na taj potez odlučila iz privatnih razloga.

- Sve je u redu, naravno. Sklonila je iz svog nekog privatnog razloga, a mi ne dajemo izjave za ono što je u vezi s privatnim životom - rekli su tada za medije.


Sanja u vezi s milionerom iz Španije

Kako Kurir saznaje, članica grupe Hurricane Sanja Vučić je odnedavno u vezi s jednim milionerom iz Španije, koji se trudi da na svaki način udovolji svojoj dragoj.

Koliko je zaljubljen u pjevačicu, pokazuje i činjenica da Španac ne žali novac, pa je dosad više puta slao i privatan avion po nju u Beograd, odakle je ona išla na nekoliko luksuznih destinacija širom svijeta, gdje su se sastajali daleko od očiju javnosti.


Sanja se trudi da se za njenu novu romansu još ne sazna, pa nije demantovala priču koja se nedavno pojavila u medijima da je za fudbalera Nemanju Gudelja vezuje nešto više od prijateljstva.

Podsjetimo, prije bogatog Španca, Sanja je bila u vezi s bivšim učesnikom "Zadruge" Nikolom Đorđevićem, koji se nedavno vjerio na Zlatiboru.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.