x

ulaže u nekretnine

Kuća od 800 kvadrata, luks stan u Beogradu i dva miliona zarada: Ovako se obogatila Sandra Afrika!

Sandra Afrika pored pjevanja odlučila je da započne i novi biznis, pa je tako prošle godine uložila skoro pola miliona eura u izgradnju zgrade u Šapcu.

Kako se sada navodi, novac joj se već vratio, još je i zaradila ogromnu sumu novca.

Sandra i Aleksandar Moskovljević Mikiša, njen menadžer i bivši emotivni partner s kojim je ušla u posao sa nekretninama, izgradili su ukupno 13 stanova u modernoj zgradi u samom centru Šapca.


Navodno, Sandra i Mikiša su za sebe zadržali po jedan stan u zgradi, a ostalih 11 su prodali i zaradili oko dva miliona eura.

- Sandra je prošle godine poslušala Mikišin savjet pa se udružila s njim i novac uložila u nekretnine, budući da se on godinama bavi time. Malo je reći da se nije pokajala - kaže izvor na početku razgovora, i dodaje da su svi stanovi nedavno prodati.


- Zgrada je izgrađena po najmodernijim standardima i korišteni su materijali i sistemi koji doprinose manjoj potrošnji energije. Svi stanovi su luksuzni jer se vodilo računa o materijalima koji su se koristili za zidove, podove, stolariju i grijanje. Zgrada ima ukupno 13 stanova koji su raspoređeni na prizemlje i dva sprata, a Sandra i Mikiša su za sebe zadržali dva stana. Ostalo su prodali - kaže osoba bliska pjevačici za Alo, i ističe da su oni zaradili skoro dva miliona eura od novog biznisa.


Stan u Beogradu, kuća u Šapcu, jahta na moru

Afrika je svojevremeno otkrila da je dobila jahtu od babe iz Njemačke, a u svojoj imovinskoj karti Sandra je upisala stan u Beogradu, ali i kuću u Šapcu.

- U Šapcu imam kuću od 800 kvadrata, a gradila sam je dok sam tamo živjela. U Beogradu imam stan u luksuznom naselju od 70 kvadrata - rekla je ona.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.