x

KULIĆKA OPTUŽILA ĐOGANIJEVU: Luna želi da ja i moja beba poginemo!

Miljana Kulić optužila je Lunu Đogani da joj želi smrt, zbog čega je blogerka doživjela nervni slom i počela histerično da se ponaša i plače. Nišlijka, koja je u sedmom mjesecu trudnoće, saznala je od novinara da ju je kćerka Anabele Atijas navodno proklela. Luna je tada ustala da objasni situaciju, ali nije ni slutila da će je svi osuditi.

- Miljana i ja smo imale ozbiljne konflikte ovde. Ni sa kim se nikad nisam tako svađala. Ona je otišla kod doktora i ja sam rekla kako mi prija kad nema nje da se mota oko mene, da me prati i pjeva pjesmu „Ljubavnica“, da me provocira. Tada sam rekla kako je lijepo bez nje i rekla sam: „Dabogda se ne vratila.“ Ali nisam imala loše namjere, samo sam poželjela da ne dođe više u „Zadrugu“ - rekla je Luna, a Miljana ju je napala:

- To što je ona izjavila da se ne vratim je morbidno. Ja nisam izbačena pa da se ne vratim, nego sam otišla na kontrolu u Niš i svi ste znali. Jedino mogu da se ne vratim ako poginem ili ljekar kaže da je nešto loše s bebom. Pritom, rekla si jednom da je moje dijete kopile - počela je Miljana, dok se Luna pravdala da to nikad nije rekla, a Nišlijka je nastavila:

- Ona je na sve spremna! Loš je čovjek. Od nje nema bolesnije osobe na svijetu, samo se vucara ovde po kući. Luna ima šizofreno-afektivni poremećaj. Svjesno je ušla u vezu sa oženjenim čovjekom. Treba da je sramota i Slobu, koji je čuo šta je ona rekla i nije je kritikovao - rekla je Miljana, a Luna je tada ustala i sa Slobom otišla u pab, gdje je doživjela nervni slom.

- Ne mogu! Neću! Luda sam! Imam napade panike! Šta sam im ja zgriješila? Šta? Ja sam nečije dijete! Mama! Mama, što si me pustila ovde kad si me cijeli život čuvala! Što me pusti, ženo, ovde - urlala je Luna, dok je Sloba pokušavao da je smiri.

- Slobo, pusti me da pričam šta ja hoću, lakše mi je! Ona zna zašto joj ja ovo kažem, ne optužujem je! Mama! A zašto?! Šta mi je falilo? Imala sam sve u životu - jecala je ona.

Na kraju, po pozivu voditeljke, Luna i Sloba su se vratili kod zadrugara, a pjevač je prokomentarisao:

- Ta trudnica nas maltretira. Kad se bude lijepo ponašala prema nama, i ja ću prema njoj.

Kulićeva je tada počela da urla na Slobu:

- Ja niti vas tučem niti vas kunem. Đubre jedno, da tako nešto kažeš. Ne smiješ da se suprotstaviš Luni. Kija je bila muškarac u vezi, a sada je to i Luna. Ti si jedna žena. Vi ste ista go*na! Sloba je jedan trut, vo! - urlala je Kulićeva.



(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.