x

odlučna

Kulićkina konačna odluka o trudnoći se ne sviđa njenoj majci: Miljani neću dati da rodi Zolino dijete!

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola priznali su da su za to da ona ipak rodi bebu, što majka Marija i otac Siniša Kulić ne žele da čuju. Iako se spekulisalo da starleta ide na abortus i da ni u ludilu ne želi dijete, sve se promijenilo preko noći.

Tokom gostovanja u radio Amneziji oni su se složili da će otići kod ljekara da bi ustanovila da je sve u redu.

Miljana: Želim da on ide sa mnom kod ginekologa jer želim da on sve čuje svojim ušima. Jer ne želim da bude da ja poslije izmišljam.

Zola: Nadam se da sa Marijom neće biti one tenzije, ja ne želim da joj otežavam i da ulazim u neke sukobe. Ne želim da Miljana proživljava ono što je već bilo. Da li ćeš ići na kiretažu kada se vrati Marija? Ja sam spreman da budem otac, to dijete neće ostati bez mene.


Miljana: Odlučiću sama o tome šta će se desiti s djetetom. Sigurna sam da mogu roditi bebu i hoću! Neću pitati mamu, ovo je moja konačna odluka.

Zola: Ja znam kakav odnos imate vas dvije, toga se i plašim, a nedajbože da se desi da ona ode na kiretažu. Ja tu neću biti, neću dozvoliti.

Nakon konačne Miljanine odluke da rodi Zolino dijete pozvali smo Mariju Kulić, koja je siktala preko telefona, pa je za Srpski telegraf izjavila:


- Ne želimo ni Siniša ni ja da čujemo za to da beba dođe na svijet. Oboje smo bijesni, a njemu je čak i pozlilo od muke. Nema govora o tome da ona rodi to dijete. Ona ima sina kod kuće. Ako bude išla protiv nas, neće vidjeti Željka, pa nek rađa dijete tom ološu i kockaru. Neka zaboravi na nas. Ona hoće da joj otac umre zbog toga što mu priređuje? Ide na kiretažu i tačka, nema šta ona da se pita za to jer ne zna šta radi. Vidite da lako začne dijete. Može da ostane trudna kad god hoće. Bruka i sramota šta tamo radi. Nema kontrole kad nisam tamo. Sramoti ovo jadno moje unuče. Otac više neće da je vidi.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.