x

Kultna „Audicija“ na velikoj turneji po Australiji i Novom Zelandu!

Samo nekoliko dana nakon uspješne turneje po Skandinaviji Emir Hadžihafizbegović, Admir Glamočak, Saša Petrović, Jasmin Geljo, Željko Ninčić, Mladen Nelević i Senad Bašić, predvođeni producentom Adnanom Mundžićem otputovali su za daleki Novi Zeland i Australiju.

Oni nisu imali previše vremena za odmor, ali ljubav prema glumi, ali i izvođenju kultne „Audicije“ dalo im je dodatnu energiju da ponovo spakuju kofere. Već u srijedu omiljeni likovi kao što su Simonida Puhalo, Majko Kjajević, Mima Šiš, Roki, Čabaravdić, Bogoljub Šaulić, Mustafa Sudžuka nasmijavat će publiku u Aucklandu.

U sklopu turneje po Novom Zelandu i Australiji „Audicija“ će gostovati još u Brisbaneu (25. maj), Sydneyu (26.maj), Melbourneu (27. maj), Adelaideu (29. maj) i Perthu (1. juni).

- Imamo već informacije da je veliko interesovanje. Ono što je značajno reći da mi ne igramo toliko koliko se na neki način dojmilo, obzirom na mjesta gdje idemo. Sad će još malo punih deset mjeseci, a mi imamo 40 predstava, ali smo zaista obišli značajne destinacije - kaže Emir Hadžihafizbegović koji je pozvao publiku iz cijele Australije da dođe na predstave.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.