x

KUPILA SAM DIPLOMU, NE ZNAM NI ŠTA SAM ZAVRŠILA: Mirko Šijan je poznat kao bahati momak, a tek da vidite sa kim je bio u vezi!

Tuče, udesi, privođenja, kokain, alkohol, potjernice - Mirko Šijan je u javnosti poznat kao žestok momak, ali njegov ljubavni život gotovo nikada nije u žiži javnosti i zbog toga se malo ko sjeća da je prije četiri godine, makar kako se tada pisalo, bio u vezi sa starletom koja je zbog svoje ispovijesti postala hit na internetu.

U pitanju je starleta Nada Đukić Blondi sa kojom se Šijan neko vrijeme viđao 2013. Iako nikada u javnosti nije priznao vezu, mediji su spekulisali da je u pitanju bila fatalna ljubav.

 

A ko je zapravo Nada Đukić Blondi najbolje je opisala u svojoj ispovijesti u emisiji ``Opasnice`` gdje je pred kamerama priznala da je kupila diplomu iz menadžmenta, i da joj je u tome pomogao ``kum koji je mnogo jak i koji više nije među živima``.

 

``To sam uradila uz pomoć jednog mog kuma koji je mnogo jak čovjek i koji nažalost više nije sa nama. On mi je govorio: ``Mnogo si inteligentna jako brzo kontaš stvari, vidim kako na telefonu kucaš, na računaru jako brzo sve radiš.`` Govorila sam mu da nemam želju i volju da učim, i da su mi neke druge stvari bitnije. Okej, mogu ja da malo sjednem da nešto kao naučim i to je to, ali to meni tad fakultet nije bio prioritet. I onda sam s njim dogovorila, on je to završio, ja sam dobila diplomu i tako sam završila fakultet``, kazala je ona.

 

``Neću da kažem na kojem fakultetu sam završila menadžment. Bitno mi je da je diploma kod kuće, sutra znam da neću da radim, jer nisam djevojka koja radi, nikad u životu nisam radila niti ću da radim, ja sam toga svjesna. Uvijek sam sve imala, nikad nisam oskudijevala ni u čemu. Ta diploma je kod kuće zbog mojih roditelja jer sam ja došla ovdje da se školujem a ne da postanem javna ličnost. Sad da me pitaš, ja nemam pojma šta sam završila``, rekla je ona i dobila aplauz za iskrenost.

 

Inače, Mirka Šijana su povezivali i sa starletom Tamarom Đurić koja je, podsjećamo, jedva izvukla živu glavu kada joj se silikon izlio u zadnjicu.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.