x

mučenica

K..vinska posla, nije ni raskinula, a već ima dečka! Đedović u svom stilu: Dejan nek pređe na muškarce ili nek živi u celibatu!

Aleksandra Nikolić, ne znajući da je ostavljena od strane Dejana Dragojevića, danas se poljubila sa svojim bivšim momkom, Filipom Carem, zbog koga je njen dečko prethodne sezone doživio krah braka i pravi emotivni rolerkoster.

Nakon što je uplovila u vezu sa njim prošle godine, Nikolićeva se klela na vječnu ljubav iako mnogi u to nisu vjerovali, a današnjim činom, ispada da su i bili u pravu.

Nakon famoznog poljupca Aleksandre i Cara, oglasila se njena majka, vidno potrešena, kao i Filipov kum, koji je tako nešto očekivao svakog trenutka.


Marko Đedović takođe je dao svoj sud o gorućoj temi, raskrinkao Nikolićevu u potpunosti, ali i priznao da nije iznenađen.

- K..vinska pola, ona mučenica nije ni raskinula sa Dejanom, a već ima dečka. Ništa, nek Deki sprema darove za dvostrukog zeta. Šalim se, naravno. Pa šta na ovo da kaže čovjek, sem užas i katastrofa. Mene ovo ne čudi jer ja poznajem Aleksandru, ali me čudi što se ubjeđivala sa mnom prošle godine da je promijenila svoju k..vinsku politiku poslovanja.


- Kao neko sa kim sam pričao i ćućorio, ovo me ne čudi ali me je čudilo što me je pravila ludog i govorila da nije tako, dok je meni drugo pričala. Djevojka nije ustala i ostavila momka. Možda misli da je to normalno, možda njoj i jeste žao, ali za ono sto radi napolju. Filipa obožavam i sve treba da ih raskrinkava i pokazuje ko su one od onih udatih do ovih u vezi. Dejanu ako nije za nauk sve što mu se desilo i ako su mu ovo izbori žena, nek pređe na muškarce ili život u celibatu, ili nek nastavi samostalno da uživa, nemam šta više da kažem. Da sam unutra sve te budale bih ložio da prave što veće budale od sebe jer to i jesu - rekao je Đedović.

.

.

..

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.