x

Lady Gaga i Tony Bennett predstavljaju drugi singl sa predstojećeg albuma

Bliski prijatelji i dugogodišnji saradnici Lady Gaga i Tony Bennett danas predstavljaju novu numeru pod nazivom „Love For Sale“. Ovo je drugi singl sa njihovog predstojećeg istoimenog albuma. Izdanje će sadržati 10 pjesama u regularnoj i 12 pjesama u delux verziji, među kojima će, pored novog singla, biti i već objavljena numera „I Get A Kick Out Of You“.

U sklopu kampanje za njihov predstojeći drugi kolaborativni album Lady Gaga i Tony Bennett pripremaju tri muzička specijala. Prvi, pod nazivom „One Last Time: An Evening With Tony Bennett and Lady Gaga“, će biti emitovan na dan zahvalnosti i sadržat će kombinaciju dva koncerta koje su muzičari održali u avgustu. Drugi je poznati muzički format „MTV Unplugged: Tony Bennett & Lady Gaga“ koji se očekuje na zimu. Tony Bennett je svoj prvi „MTV Unplugged“ specijal imao 1994. godine. Emisija je neočekivano prerasla u hit album, a 1995. je upravo za to izdanje osvojio Grammy nagradu za album godine. Poslednji u nizu ovih muzičkih poslastica je dokumentarni film „The Lady And The Legend“ čiji će datum premijere biti naknadno objavljen. Opisan kao „intimni pogled na divno prijateljstvo i muzičko partnerstvo koje prevazilazi generacijske razlike“, specijal će sadržati snimke nastajanja albuma „Love For Sale“, kao i njihove prve saradnje na izdanju „Cheek to Cheek“.

Album „Cheek to Cheek“ je objavljen u septembru 2014. godine, a izdvojili su se singlovi „Anything Goes“ i „I Can’t Give You Anything But Love“. Izdanje je dobilo brojne pozitivne komentare od strane kritičara koji su hvalili moćne vokale i hemiju između izvođača. Album je nagrađen kao najbolji tradicionalni pop vokalni album na 57. dodeli Grammy nagrada. Izdanje „Love For Sale“ je najavljeno za 1. oktobar.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.