x

BEZVREMENI HIT

Lanene hlače su "must-have" komad za ljeto

Odlično će izgledati i uz klasičnu majicu kratkih rukava i uz košulju ili top.

Nove kolekcije modnih brendova najavile su nam uzbudljivo modno ljeto uz dominaciju jarkih boja i razigranih uzoraka. Ljetne kombinacije nezamislive su bez lanenih komada koji su lagani, ugodni i prozračni te ih obožavamo nositi u svim prilikama.

Ovog ljeta lan dolazi u spoju s haljinama, košuljama i hlačama, a u svaki look unosi dozu rustikalnog 'vibea' i elegancije. Njegova prirodna izgužvanost daje mu dodatan šarm, a u ponudi brendova ističu se laneni komadi u neutralnim nijansama, ali pronaći ćeš i trendi modele u nešto vedrijim bojama.


U raskošnim high street kolekcijama osobito se ističu lanene hlače koje donose spoj udobnosti i elegancije pa su savršen izbor za baš sve prigode. Odlično će izgledati u poslovnim kombinacijama, ali isto tako ćemo ih vrlo rado nositi i kao dio svojih kućnih outfita.


Najpopularniji su široki modeli te hlače ravnog kroja, a prednost lanenih hlača je i u tome što se vrlo lako i jednostavno kombiniraju s ostatkom outfita. Odlično će izgledati i uz klasičnu majicu kratkih rukava i uz košulju ili top.


(Avaz)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.