x

darko ih izvrijeđao

Lazićeve bivše stižu u Zadrugu da ga raskrinkaju: Olivera spremna, Marina se sveti zbog alimentacije!

Bivša vjerenica Darka Lazića, Marina Gagić, i bivša djevojka pjevača, Olivera Matijević, navodno će se useliti na imanje u Šimanovcima!

Producenti Pinka uveliko pregovaraju s Marinom, dok su sa bivšom ljubavnicom popularnog folkera navodno već potpisali ugovor.

"Prvo su na razgovor pozvali Oliveru s kojom je Darko varao prvu suprugu Anu Sević, a onda i vjerenicu Marinu Gagić. Ona je prošle nedjelje bila u Beogradu i odmah je pristala da uđe u Zadrugu. Obećala je da će pred kamerama otkriti sve prljave tajne Darka Lazića", rekao je izvor.


Pjevačica je navodno predložila producentima da pozovu i Marinu Gagić, s kojom se nedavno sprijateljila.

"Olivera je kontaktirala s Marinom preko Instagrama čim je čula da ju je Darko ostavio. Rekla joj je da se kaje što je bila ljubavnica i požalila se da je izigrao obe. Još tada su njih dvije skovale plan da se zajedno osvete Laziću. Tako je Olivera odmah poslije razgovora na Pinku otišla u Pećince kod Marine kod koje je i prenoćila. Tad su pričale da zajedno uđu u Zadrugu".


Isti izvor navodi da se Gagićeva nećkala oko ulaska u rijaliti jer ima malo dijete, ali je "od toga jača njena želja da se osveti Laziću koji joj ne plaća alimentaciju".

"Darko ne daje novac za sina Alekseja, a i rijetko ga viđa. Marina je shvatila da ako ona sinu ne obezbijedi budućnost, niko neće. Već je dogovorila sastanak sa čelnicima Pinka i za dobar honorar pristaće da uđe u rijaliti sa Oliverom".


Darko je ranije pobijesneo zbog zajedničkih slika Olivere i Marine i tom prilikom je rekao "da ga ne zanimaju u životu".

"Dajete prostora Oliveri i Marini! One su nebitne i gledaju kako da se proguraju preko mojih leđa! Ko su one?! Olivera je propala pjevačica, a Marina hoće da bude poznata".

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.