x

LAZUKIĆ PUŠTEN DA SE BRANI SA SLOBODE, DOBIO ZABRANU PRILASKA NATAŠI: Evo šta je Luka izjavio na saslušanju!

Suprug pjevačice Nataše Bekvalac, nekadašnji sportista i IT stručnjak Luka Lazukić, pušten je da se brani sa slobode jer mu tužilaštvo nije odredilo mjeru zadržavanja, saznaje Kurir. Lazukić je dobio i zabranu prilaska Nataši Bekvalac.

"Došao sam iz grada i legao da spavam. U nekom trtenutku Nataša mi je našla prepiske sa tri ženske osobe. Ishisterisala je i nasrnula na mene. Odgurnio sam je da me ne bi udarala. U tom trenutku je ona pala", izjavio je Lazukić na saslušanju, ekskluzivno saznaje Kurir.

Inače, on je poslije jutrošnjeg napada na pjevačicu u njenom stanu priveden na adresi u Bloku 33, gdje se inače nalazi stan njegovih roditelja, a gdje je otišao poslije incidenta.

Lazukić je na suprugu Natašu nasrnuo rano jutros oko 4 sata, kada je navodno pijan došao kući, a ona mu u telefonu pronašla ljubavne poruke, poslije čega je prvo izbila svađa, a onda uslijedio i fizički napad u kojem je Nataša prvo dobila udarac pesnicom u glavu a potom i modricu na oku.

Prema novim zakonskim odredbama koje se tiču porodičnog nasilja, za lakše tjelesne povrede nasilniku je zaprijećena kazna zatvora od 3 mjeseca do 3 godine, koja može biti i uslovna, a za teške tjelesne povrede od dvije godine do 10 godina zatvora.





(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.