x

MLADENCI SU BLISTALI

Lejla Ramović podijelila prve fotografije sa bajkovitog vjenčanja u Mostaru!

Lejla Ramović, influenserica i sestra mlade bh. pjevačice Džejle, podijelila je prve fotografije sa svog vjenčanja u Mostaru.

Lejla koja se prošlog vikenda udala za svog izabranika Dinu Joldića, imala je vjenčanje o kojem sanja svaka buduća mladenka, a čija se ceremonija održala na otvorenom, u gradu na Neretvi.

Sada, par je podijelio i prve fotografije svog posebnog dana, a na jednoj od njih pozirali su ispred Gradske vijećnice u Mostaru, nasmijani i držeći se za ruke.


Mladenka je nosila elegantnu vjenčanicu bez rukava, koju je sašila za ovu prigodu, dok se Dino odlučio za bijeli sako i košulju u istoj boji te crne pantalone.

Podijelili su i jednu crno-bijelu fotografiju gdje je mladoženja bio u nešto "ozbiljnijem" izdanju, a u komentarima su ga uporedili sa glumcem iz Australije Chrisom Hemsworthom.

Par je od svojih pratitelja dobio brojne komplimente i čestitke.


Goste je, podsjetimo, zabavljao pjevač Amel Ćurić, a koji je uoči priprema za vjenčanje poručio kako "nema razvoda za one kojima on zapjeva na svadbi". Također, uoči izgovaranja sestrinog "sudbonosnog da" zapjevala je i Džejla.

Slavlju para koji se zaručio na jesen 2020. godine, prisustvovala je porodica, bliski ljudi i njihovi prijatelji među kojima su se našli i pojedini influenseri iz naše zemlje.

.

.

.

.

.

Izvor: Klix

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.