x

LEPA BRENA JE POSJETILA ČUVENU BABA VANGU: Danas je najveća balkanska zvijezda, a ovakvu sudbinu joj je proročica predvidjela!

Lepa Brena je svojevremeno posjetila čuvenu proročicu baba Vangu, kod koje su tada išle brojne javne ličnosti ali to držale u tajnosti. Ona je otišla kod slijepe proročice u Bugarsku, koja joj je predvidjela budućnost.

"Udaćeš se za čovjeka u bijelom. Živjećete u skladnom braku, ali samo ako ne izabereš supruga stranca." Prvo što mi je palo na pamet, da će to biti neki doktor, jer je moj otac bio medicinski radnik, pa sam to dovela u vezu. Bijelo odijelo, bijela uniforma", rekla je Brena.

"Nisam bila pretjerano oduševljena, jer nisam mogla zamisliti da putujem po svijetu, a on radi u nekoj bolnici. Kasnije sam shvatila da bijeli sport, tenis, ima bijelu uniformu", ispričala je Brena u nekoliko navrata.

Svog budućeg supruga Slobodana Bobu Živojinovića upoznala je na premijeri filma "Hajde da se volimo". Ponovno se sjetila riječi najpoznatije svjetske proročice. Upoznala je ljubav svog života.

"Mislila sam da ću naletjeti na nekog doktora, apotekara ili možda čak pekara, a pojavio se teniser u bijelom kompletu", rekla je pjevačica.

Kasnije je opisivala kako ju je osvojio.

"Kad sam srela Bobu, svidjela mi se njegova spontanost i iskrenost", rekla je Lepa Brena.



(24sata.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.