x

Lepa Brena: Muž me napustio i otišao u inostranstvo!

Pjevačica Lepa Brena nedavno je imala operaciju oka, a sada je prvi put o tome progovorila. "Uspješna laserska operacija očiju”, dodala je Brena uz sliku iz ordinacije.

“Ljudi, sad sam nova žena koja odlično vidi. Operacija laserskog skidanja dioptrije je izvrsna stvar. Bila sam luda što ovo ranije nisam uradila iako sam još prije šest godina čula za doktora Nikicu. Kad sam čula da ima ordinaciju i u Novom Sadu, preglede smo zakazali Boba, Kata i ja. Ljubazna doktorka nas je pregledala i svima nam zakazala operacije već sljedeće nedjelje. Bilo je to na prepad, ali odlično je ispalo”, prepričava Brena za “Blic” i dodaje šta je tačno tištalo prethodnih godina i kako se njen problem reflektovao na svakodnevicu.


“Ja sam imala problem sa čitanjem i stalno sam tragala za naočarima kad nešto treba da pročitam ili uradim nešto pipavo. Pritom nisam do ovog pregleda ni znala da imam i minus dioptriju. Poslije skidanja dioptrije naočare mi više ne trebaju. Živim mnogo komfornije, praktično mi se popravio kvalitet života”, ističe Brena i dodaje kako je na operaciju otišla sa svojom najboljom prijateljicom i saradnicom Katom Tomović i bile su jedna drugoj podrška.


“Poslije operacije Kata i ja smo svratile kod mog brata i snajke u Novom Sadu da prenoćimo kod njih. Uveče smo svi zajedno gledali film. Znači da oporavka nakon ovog zahvata nema jer čim ustaneš nov si čovjek sa očima koje sve vide”, kaže Brena.

A onda je otkrila nešto što je sve iznenadilo:

“Boba je pobjegao u inostranstvo, vadi se na posao da ne bi otišao na zakazanu operaciju, a vjerovatno je htio da Kata i ja probijemo led, pa da vidi šta ga čeka i kakav je ishod”, kazala je Brena za “Blic“.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.