x

Lepa Brena odgovorila hrvatskim generalima na optužbe!

Poslije dva koncerta održana u Areni Zagreb, o Lepoj Breni bruji cijeli region. Jedni su oduševljeni što je masa ljudi uglas pjevala njen hit „Jugoslovenka“, drugima se dopala scenografija koju je pjevačica sama uradila, ali ima i nezadovoljnih.

Nekadašnji hrvatski generali uputili su pismo nadležnima povodom koncerta Lepe Brene u Zagrebu.

Kao što smo već pisali, oni su bijesni zbog toga što je folk zvijezda svojevremeno nosila uniformu vojske Republike Srpske.

Lepa Brena je u subotu navečer u zagrebačkoj Areni održala prvi od dva koncerta u glavnom gradu Hrvatske i pokazala zašto je već desetljećima na vrhu muzičke scene, izvještava Večernji list. Na prvom od dva vrhunski producirana zagrebačka koncerta Brena je izgledala poput svjetskih zvijezda: Raskošna pozornica, vrhunski prateći bend, plesači, koreografije, ali i brojne promjene kostima dovele su publiku do delirija.


Pod naslovom "Nacionalna sramota u hrvatskom glavnom gradu", Ivan Tolj, Ivan Kapular, Marinko Krešić i Mile Ćuk u nedjelju su u saopćenju za javnost naveli kako su se na koncertu vijorile jugoslavenske zastave sa zvijezdom petokrakom pod kojima su počinjeni nebrojeni zločini nad hrvatskim narodom te upitali je li moguće da je društveno prihvatljivo i da nije kažnjivo mahati zločinačkim zastavama usred glavnog grada suverene i međunarodno priznate države.


Lepa Brena je jednom prilikom, poslije nekoliko godina šutnje o tome, objasnila zbog čega je morala da obuče maskirno odijelo 1993. godine. Sada je to ponovila, prenosi Kurir.

"Nikada nisam obukla uniformu vojske Republike Srpske! U okupirano Brčko išla sam kako bih iz ratnih ralja izbavila oca", rekla je pjevačica i dodala da je radi vlastite sigurnosti obukla lažnu vojnu uniformu koju je ranije nosila za potrebe snimanja spota.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.