x

Lepa Brena rasturila Milošu Bojaniću brak: Otkrila prvoj ženi Dragici da je vara s kafe kuharicom Granda! Kako je navukla švalera je majstorski !

Lepa Brena namjestila je Milošu Bojaniću razvod od prve supruge Dragice, otkrio je Lepi Mića u „Zadruzi“. On tvrdi da je njegov kolega varao prvu suprugu sa sadašnjom ženom Brankom Bojanić, a da je vlasnica „Granda“ razotkrila ovu aferu!

Lepi Mića i dalje ne može da preboli to što Bojanić uporno govori da ga je vidio samo nekoliko puta u životu i da nikada nisu bili prijatelji. Miloš je gostovao na Radio Amneziji, koju vode zadrugari, i opet uspio da isprovocira cimera. Mića je pobijesnio i zaprijetio otkrivanjem porodičnih tajni, što je ubrzo i uradio.

- Svaku noć si sjedio sa mnom, davao sam ti pare za nastupe. Pi*ko jedna, smrdo ljudska. Ja se kunem! Zakuni se u Mikicu i Baneta ako ja lažem. On je gad od čovjeka, džukela! U usta ti se po*erem, je*em te u usta! Prvu ženu je prevario sa sadašnjom ženom Brankom. Evo ovako je bilo - počeo je Mića sa razotkrivanjem Miloša Bojanića:


- Branka je radila kao kafe-kuharica u „Grandu“. On se s njom tada švalerao. Zvao je Branku kad je bio sa ženom u Bijeloj, zaboravio je da spusti slušalicu. Brena je namjerno pozvala njegovu prvu ženu, koja je digla slušalicu, a s druge strane se javila Branka. Zbog toga se ona razvela. Indijanac jedan! - rekao je Mića urlajući i dodao:

- Tvoja žena je moj poznanik. Branka je super žena, crna, podebela, iz Batajnice, ja mislim - pokušavao je Mića da dokaže da ga poznaje, a Bojanić je samo mirno poručio:

- Izađi nekulturna budalo! On traži kadar preko mene da bi bio popularan. Ali popularnost nije prelazna.


Bojanić je objasnio da je Lepog Miću vidio samo dva puta u životu.

- Dva puta sam ga sreo. Jednom u Njemačkoj, u kući mog prijatelja. Drugi susret je bio u Budvi, pjevao je u kafiću svako veče, a ja sam tamo gostovao dva ili tri puta. Nismo ni sjedili za istim stolom - počeo je Miloš sa ironičnim smješkom i dodao:

- On je rekao da je bio u svim mojim kućama. To nije tačno, ne mogu biti nečovjek da kažem neistinu. Iznenađen sam, a na neki način i nisam, jer je proradila sujeta - ja sam izgrađena i kulturna ličnost, a on je pljuvator. Ne smatram ga za kolegu, on je pjevao neke pjesme koje nemaju veze sa životom. Bilo bi me sramota da mi je prijatelj - u dahu je ispričao Bojanić.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.