x

Lepa Brena se javila sa luksuzne jahte: Na njoj ima sve što joj treba, ali joj samo jedno mnogo nedostaje!

Lepa Brena i njen suprug Slobodan Boba Živojinović već mjesecima uživaju krstareći na jahti.

Pjevačica se baš sa jahte uživo uključila i otkrila da je zbog korone kao i sve njene kolege otkazala sve nastupe zbog bezbjednosti, pa je upravo zbog toga skoro cijelo ljeto uživala na produženom godišnjem odmoru.

- Moram zaista priznati da je ovaj neplanirani, veliki godišnji odmor u mom životu, došao zahvaljujući koroni - rekla je Brena.


Živojinovići su uživali sa prijateljima, a svoju pustolovinu su započeli u Monte Karlu, dok su obišli i crnogorsko i hrvatsko primorje.

- Ono što je bilo najljepše u čitavoj našoj priči, to je da smo plovili jednom predivnom jahtom i da smo još uvijek na toj istoj jahti. Od Monte Karla kada smo krenuli, znači putovali smo preko Korzike, Sardinije, Sicilije. Posjetili smo sva prelijepa mjesta koja su čuvena po svojoj ljepoti u Italiji. Preko Jadranksog mora smo se zaputili u Crnu Goru i Hrvatsku - objašnjava pjevačica.


Brena je priznala da je ovo ubjedljivo bilo najljepše putovanje u njenom životu, jer je bila rasterećena od posla, ali ipak kaže da joj koncerti i publika najviše nedostaju.

- Moram priznati da mi je ovo putovanje, jedno od najljepših putovanja u mom životu. Prvi put sam bila rasterećena od tajminga, friziranja, šminkanja i vječitog eksponiranja, tako da sam se zaista odmorila. Mnogo mi fale moje prijateljice, familija, ali najviše publika i moji koncerti - otkrila je Brena.

.

.

.

.

.

Izvor. Grand news

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.