x

Lepa Brena stipsa! Nije htjela da plati ljetovanje: Dobila za Grand 7.650.000 €, a častila Filipa i Priju sa 1.800!

Lepa Brena pozvala je Filipa, Aleksandru i njenu majku Borku Mihajlović na odmor u Dubai i Maldive, rekavši da hoće da ih počasti nakon što je dobila 7.650.000 eura od prodaje „Granda“, ali u to nije uračunala hotelski smještaj od 5.000 eura po osobi, već samo avionske karte, koje su je koštale oko 600 eura, saznaje Kurir.

Odnosi u porodici Živojinović ozbiljno su narušeni i po svoj prilici ovo je bio posljednji odmor koji su proveli zajedno na egzotičnim destinacijama. Naš izvor upućen u detalje tog sukoba ispričao nam je kako je nastao konflikt, javlja Kurir.


- Brena je još početkom decembra pozvala Filipa i Aleksandru da s njom, Bobom i Viktorom idu na odmor početkom 2020. i još je insistirala da s njima pođe i Borka, Aleksandrina majka. Računali su na to da, čim ih je pozvala, ona planira i da plati ljetovanje, što je bilo i logično, s obzirom na to da je krajem godine prodala preostalih 25 odsto „Granda“ za 7.650.000 eura. Međutim, dan pred polazak na put došla je kod njih i rekla im: „Treba da ponesete po 5.000 eura vas troje da se se plate hoteli“. Filip i Aleksandra su bili šokirani! Rekli su joj kako su shvatili da će ona platiti troškove, pogotovo jer ih je pozvala na odmor koji oni u ovom periodu ne bi ni planirali, na šta je Brena odgovorila: „Pa ja sam platila avionske karte za vas troje 1.800 eura“ - kaže naš sagovornik.


- Sve je već bilo dogovoreno i nije bilo šanse da odustanu od putovanja, pa su riješili da joj daju novac za smještaj. Međutim, Filip i Aleksandra su se jako naljutili na Brenu, pa s njom skoro da nisu ni pričali tokom boravka u Dubaiju i na Maldivima. - Čim su stigli tamo, Filip je dao Breni kovertu s novcem. Poslije toga jedva da su se viđali, jer su baš bili povrijeđeni njenim gestom. Kao što ste mogli da primijetite, nisu htjeli čak ni da se slikaju porodično, što oni obično rade svaki put kad su na odmoru. Borka je uglavnom bila s Filipom i Aleksandrom, dok su Brena i Boba bili posebno. Po dolasku u Beograd nisu se nijednom vidjeli jer njih dvoje izbjegavaju susret s maćehom. Ovo je ozbiljno poremetilo njihove porodične odnose i mislim da će se to još više produbiti - zaključio je naš izvor.



(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.