x

intervju

Lepi Mića: Moja kćerka je menadžer u Guglu, uskoro postaje doktor nauka! A evo koga smatra najvećim licemjerom u Zadruzi!

Lepi Mića (62) napustio je "Zadrugu" u finalnoj večeri, zauzeo je 16. mjesto. Tokom svih devet mjeseci bio je oštar na jeziku i svim ukućanima u lice rekao sve što misli. Često je isticao da je takav program postao promocija bluda i nemorala, ali nije dozvolio da ga to poljulja. Ono malo vremena kad nije u rijalitiju, Mića je posvećen porodici, supruzi Snežani i kćerki Sari, na koje je vrlo ponosan.

- Umoran sam jako, još jedna "Zadruga" je iza mene. Brzo sam se prilagodio na spoljašnji svijet, nije to za mene ništa novo. Dva mjeseca odmora, pa ćemo da vidimo.

Da li planirate da uđete u "Zadrugu 5"?

- Na finalnoj večeri sam rekao da ovog puta o tome odlučuje supruga Snežana, vidjećemo. Svakako moj plan je da budem u medijima do svoje 65 godine, poslije toga se povlačim. Kupio sam plac u blizini Beograda, planiram tu kuću da izgradim i da to bude moja oaza za odmor od svega.


Šta je na vas ostavilo najveći utisak u "Zadruzi 4"?

- Promjena shvatanja životnih principa kod Milice Kemez. Konačno je shvatila šta je život i koliko je surov, ali realan. Drago mi je što je shvatila ko joj je prijatelj. Ona je konačno dobila kuću koja joj je toliko potrebna i ja sam jako srećan zbog toga.

Šta mislite o vezama u rijalitiju?

- Volio bih da Stefan Karić i Jovana opstanu, ali oni su dva različita svijeta. Teško, jer su njihovi životni principi totalno različiti. Kristijan i Kristina su najsvježiji, možda oni uspiju. Svim tim parovima želim sreću i da uspiju, mada ja ne vjerujem u te priče i ljubavne veze u rijalitiju. Milici Kemez je Bora Santana najveća životna greška. Njoj je najbolje da bude cijeli život u "Zadruzi".


Ko je najveći licemjer "Zadruge"?

- Jovana Tomić Matora! Ona je meni zamjerila što sam joj rekao da ne bude kuharica novim zadrugarima, svi su je pljunuli i prodali, ona je ćutala, a mene je uvrijedila. Ne smije da kaže ljudima šta misli zapravo, ulizuje im se iako je ona ta koja je trebalo da vodi rijaliti s tolikim iskustvom.

Šta Mislite o Janjušu, Maji i njenom ocu Takiju?

- Veza Maje i Janjuša je pokazatelj kako nikada ne treba, to je bolesno. Oni ništa dobro nisu pokazali. Taki je pretjerao, on je priča za sebe. Nenormalno je kako se on ponaša, jako se ufurao u rijaliti. Kad imaš žensko dijete, na neke stvari moraš da paziš, to su škakljive teme u koje ja ne bih ulazio i bolesno ih je komentarisati.


Kako komentarišete vezu Tare Simov i Nenada Aleksića Ša?

- Znao sam da će sve ovako biti, to sam i rekao. Vidio sam da je Ivana kod Tomovića, a da su Tara i Ša zajedno. Svako je tamo gdje pripada, u stvari svako je tamo gdje treba da bude. Mislim da je Marko Đedović Tari bio iskren prijatelj i da je ona pogriješila prema njemu.

Na finalu ste rekli da ćete da se izvinite Mariji Kulić, da li ste to učinili?

- Meni je mnogo žao zbog njene bolesti, kad sam čuo, jako sam se potresao. Na finalu, kada je Marija došla, ja sam je zagrlio i iskreno joj se izvinio, ali i ona meni. Drago mi je što smo prešli preko toga, sve što budem mogao da joj pomognem, ja sam tu za njih.


Vi ste i dalje neko ko brani porodicu i brak kao instituciju, a jako malo pričate o svom privatnom životu, kako uspijevate da izdržite toliko dugo bez Sare i Snežane?

- Teško je, ne volim da kukam, šta mogu time da dobijem. Sve troje imamo jasan cilj i mi doživljavamo trenutno stanje kao zadatak. Sara je na svom zadatku, radi i gradi svoj život. Zadatak moje supruge je da čuva kuću i bude stub naše porodice, a moj zadatak je da budem u rijalitiju.

Šta kažete na pobjednicu "Zadruge 4" Nadicu Zeljković?

- Nadica je preuzela moju ulogu na samom kraju. Prva tri mjeseca nje nigdje nije bilo, ja sam je probudio. Na nominacijama sam ustao i rekao Tari što se mene tiče, ti i Ša ste u vezi, dosta je više foliranja, nisam htio da ćutim više. Tom prilikom sam ustao i podigao Nadicu i rekao joj sram te bilo, tvoja kćerka je to doživjela, a ti ćutiš. Ona je tada ustala i počela da se zalaže za to. Opet kažem, poštujem glas naroda, čestitam gospođici Zeljković, pošto nikada nije bila udata, ali ona se nikada nije javno pokajala za svoje djelo.


O vašoj Sari skoro pa se ništa ne zna.

- Ovako, moja kćerka ne voli da se provlači po medijima. Ona je moj ponos i najveći životni uspjeh. Ne bih otkrivao gdje ona živi. U Srbiji je završila elektrotehniku, magistrirala je na državnom fakultetu u Beogradu sa svim najvišim ocjenama. Istog dana kada je diplomirala, zaposlila se u "Guglu", jedan je od menadžera, jako je uspješna. Ona je toliko napredovala da radi poslove koje bi trebalo da radi neko sa 20 godina radnog staža. Trenutno je na doktoratu, uskoro će biti doktor nauka.


.


.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.