x

zadruga 4

Lepi Mića šokirao javnost: Kada umrem sahraniće me u Aleji velikana!

Lepi Mića glasao je za najuobraženijeg cimera u rijalitiju. On je pritom svojim izlaganjem šokirao sve za Crnim stolom.

"Ja sam rođen u centru Sarajeva i ja mogu da kažem da sam ja tata za neke stvari! Došao sam u Beograd i živim u centru Beograda! Ja kada umrem biću sahranjen, za razliku od svih mojih predaka, koji su sahranjeni u Dobrom polju, ja ću biti sahranjen u Aleji velikana",- rekao je Mića, pa ponovo šokirao izjavom o svojoj smrti, a podsjetimo da je nedavno rekao da predosjeća da mu nije mnogo ostalo, što je tada izazvalo muk za stolom.


"Ja mogu u 'Zadruzi' da budem uobražen više nego svi vi, sa pravom. Niste najpametniji, niste najjači, došli ste ovdje da se prezentujete. Niko nas starije ne može staviti u taj koš i nalijepiti nam tu etiketu. Sanja, nije uobražena, ona je sebe ovdje spustila i ponizila, dozvolila je sebi da moli za ljubav. Dragana se uobrazila, to moram da primijetim. Sjetite se ulazak Nataše Radan i Mine Vrbaški... Da li se sjećate Maje Marinković prije dvije godine? Nikada ne biste rekli da je to ista osoba. Sada mi liči na sestru Majkla Džeksona", komentarisao je Mića.

"Kenan je osoba koja ni svojoj djevojci ne dozvoljava da mu priđe. On drži svoju priču, nosi titulu sultana, šeta najljepšu djevojku", zaključio je Mića.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Espreso.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.