x

Lepu Brenu optužili da krade struju: Pjevačica otkrila ko stoji iza ove namještaljke! To je bio zadatak!

Pjevačica Lepa Brena decenijama je na estradi, a za sve to vrijeme pratili su je razni skandali. Međutim, jedan od onih koji je možda i najviše zaprepastio javnost jeste priča o krađi struje.

Naime, nedavno je osvanulo kako Brena ima milione a uhvaćena je, kako su mediji tada pisali, u lopovluku, tačnije krađi struje. Naime, tvrdili su da restoran koji je u vlasništvu njenog posinka Filipa Živojinovića i snajke Aleksandre Prijović isključen sa električne mreže zbog velikog duga, ali da je vrlo brzo nelegalno prikačen na distributivnu mrežu EPS. To, praktično, znači da su oni krali struju, zbog čega je navodno pokrenuta istraga.

Lepa Brena je prvi put odlučila da progovori o tome i otkrije ko joj je to sve smjestio.


- Zahvaljujući politici koja je, umjesto ekonomije, dominantna na Balkanu, pojavile su se nove profesije, takozvani botovi, ljudi koji su plaćeni da nekog kuju u zvijezde, a drugome ruše kredibilitet. Nas je snašlo da se priča kako krademo struju. Smijali smo se toj priči jer ne znam kako se to uopšte radi. Te bljuvotine pakovali su nam kao posljedica raskida ugovora "Grand produkcije" sa jednom firmom. Bila sam kolateralna šteta. Na kraju je odgovorna žena poslala pismo u skupštinu i objasnila da joj je bio zadatak da to piše o nama - otkrila je pjevačica.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Espreso)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.