x

120 miliona eura

L’Equipe i Marca tvrde: Barcelona i Griezmann postigli dogovor, Francuz stiže na Nou Camp

Napadač Atletico Madrida Antoine Griezmann je prema pisanju francuskog L’Equipea i španske Marce dogovorio transfer u redove Barcelone.

Blaugrana bi na ime Griezmannovog transfera trebala uplatiti 120 miliona eura na račun Atletico Madrida, a on bi u klub trebao doći kao jedno od dva velika pojačanja u napadu.

Pored Griezmanna, Barcelona će u ovom ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti i Neymara iz PSG-a, a s obzirom na to da će za Griezmanna platiti puno obeštećenje, vjerovatno će u Neymarov transfer biti uključen jedan od trenutnih igrača - Dembele ili Coutinho.

Dvadesetosmogodišnji Griezmann je čitavu prošlu sezonu povezivan s prelaskom u Barcelonu, a prije dva mjeseca jedan od čelnika Atletico Madrida rekao je da će on sigurno pojačati katalonski klub.

U prošloj sezoni Griezmann je postigao 21 pogodak u svim takmičenjima, a prije Atletico Madrida igrao je za Real Sociedad.


(Klix)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Hitni kreditni zajmovi ! ! ! Za one koji žele hitan kredit predlažem da dobijete kamatnu stopu od 3%. E-pošta: [email protected] Whatsapp: +33 7 56 81 46 01