x

Letjele baklje i flaše: Demonstranti otjerali provokatore!

Grupa provokatora, raspoređena ispred Skupštine Srbije i preko puta na ulazu u Pionirski park napala je večeras demonstrante koji satima mirno protestuju sjedeći na ulici.

Grupe mladića potukle su se na ulazu u park, a u koji su prethodno pobacane zapaljene baklje. Grupa koja je izazvala incident, navodno je otkerana, a građani koji mirno protestuju pozivaju sve da se vrate i skednu na ulicu.


Eksplozije pirotehničkih sredstava, poznatih pod nazovima "topovski udar" odjeknuli su oko 21:30 na prostoru između Skupštine grada i Predsjedništva Srbije, ispred Pionirskog parka, u trenutku dok većina demonstranata pred Skupštinom Srbije sjedi i mirno protestuje već dva i po sata.


Prisustvo provokatora na trećem po redu građanskom protestu pred Skupštinom Srbije, sve je očiglednija, a brojni demonstranti koji su se danas odazvali apelu da protestuju sjedeći na ulici, tvrde da su više puta vidjeli grupe mladića koje su se čudno ponašale.


Naime, svjedoci su ispričali da su trojica mladića naglo počeli da trče između demonstranata koji su sjedili u pravcu Skupštine grada, kao i da su prethodno pozivali okupljene da ustanu.

“Sjedite dole” ori se Trgom Nikole Pašića svako put kada se primijeti nečije sumnjivo ponašanje. Isto su vikali i u trenutku kada je jedna osoba zapalila baklju.

.

.

.

.

.

Izvor: Nova.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.