x

Levijatan upao u Šimanovce zbog Ermine: Pobijesnili su zbog izgladnjelog psa, a onda spomenuli obezbjeđenje! (VIDEO)

Pravi skandal odigrao se juče zbog psa Ermine Pašović koji je bio u jezivom stanju. Čitav haos oko Ermininog psa je zapravo počeo sinoć kada se ona panično žalila da joj keruša umire zbog hladnoće, dok su je pojedini zadrugari optuživali, baš kao i Mensur, da su životinje zapravo u problemu jer ih nije dovoljno hranila.


Pašovićeva je sinoć uletjela u Bijelu kuću urlajući i napravila je scenu zbog svojih ljubimaca jer je, kako su rekli, njenoj keruši loše i kako joj se tresu zadnje noge. Smirivao ju je Gagi Đogani, ali i Dalila i Dejan Dragojević.

- U pitanju su sati kad će nešto ne daj bože da se desi. Erminini psi su loše - promrmljao je Gagi kada su ostali ukućani upitali zašto Ermina diže frku, a onda se ona ubacila nakon što su joj poručili da se to dešava jer su životinje gladne:


- Nema to s tim ništa. G.vna ostaju g.vna i tačka! Mjesec dana molim - kukala je Ermina, a kada su joj poručili da im odnese meso da jedu ona je vrisnula - Ne vrijedi, prehladno joj je! Kako da ih uvedem unutra? Koja p.čka će se ovdje osloboditi da mi pomogne da dignemo kavez? Sve muškarčine, a zapravo ni "m" od muškarca. Treba mi troje, četvoro, da odignem kavez i da je odvedem u pab ili izolaciju da se ugrije.

Na vijest portala "SrbijaDanas.com" o Ermininom spasavanju pasa šerovanu na oficijalnu grupu "Zadruga - Pink.rs", oglasila se produkcija koja je sa zvanične Fejsbuk stranice "Pink" televizije napisala kako je za čitav haos kriva Pašovićeva i njeno neljudsko ponašanje.


Prema njihovim riječima, ona ih ne obilazi, ne hrani, a kako su psi agresivni, niko drugi osim nje ne smije da im prilazi.

- Kako Vladin pas nije ovakav? Ermina ih ne obilazi, ne hrani, a psi su opasni i samo ona smije da im prilazi - glasio je odgovor administratora zvanične stranice "Pink.rs", a na opasku komentatora da je i krava sa imanja u sličnom stanju i da jedva stoji na nogama od gladi, on je napisao:

- Kravu obilazi vlasnik svaki dan i nema potrebe da se brinete za nju. Erminu mi budimo svako jutro da obiđe pse, ona sama ne ustaje. Kako je Vladin pas očuvan i dobar? - glasio je odgovor sa zvanične "Pinkove" stranice.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.