x

Lift za porše, portir, džemper od 1500 eura! Baka Prase otvorio vrata svog luks stana i šokirao pratioce parama u svakom ćošku! A onda zgrozio jednim potezom! (FOTO)

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, budući da se seli iz stana, odlučio je da pokaže stan u kojem ima i lift za auto.

"Moj novi stan sa liftom za poršea" nazvao je video i pokazao luksuzni stan koji je kupio od zarađenog novca.

"Ovo je jedna ozbiljna gajba, ozbiljna gajba" , počinje Baka Prase. Pohvalio se da ima ličnog portira, a onda je otišao do garaže i pokazao "poršea" i otkriva da postoji i lift za automobile.

Tek na red je došao njegov stan.

"Versaće prsluk je tu, nisam htio da kažem, ali košta soma i po eura", otkrio je Baka Prase, ne opterećujući se mnogo zbog "krša" i razbacanih stvari svuda po sobi. 


Ono što je potencirao jeste da je novac skoro u svakom kadru. Prvo je pokazao gomilu sitnog novca, a onda je prebrojava snop para od po 5.000 dinara, uz konstataciju da toliko ponese kad krene u grad.

"To mi je za svakodnevne potrebe, kad krenem u grad" , ponovo kroz smijeh govori ovaj jutjuber.

Prošetao se i pokazao gostinjski WC, kuhinju, u kojoj se očito nikako ne snalazi. Naime, kada je otvorio vrata frižidera, njegov komentar je zgrozio sve: "Smrdi na g.vna". Ni njegova spavaća soba nije bila sređena, ali on se nimalo nije potresao, važna je bila gomilica para. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.