x

DAN NE ZAPOČINJE BEZ KAFE !

LIJEPU VODITELJKU SIMPATIŠU MILIONI GLEDALACA ŠIROM SVIJETA: A šta radi Tijana Ranđelović kada se kamere ugase ?

Iz sedmice u sedmicu pa tako godinama ona krasi i uljepšava ambijent domova gledalaca širom svijeta. Emisije koje vodi na DM SAT-u, "Utorkom u 8", "Estradne Vesti ", osvojile su srca armije fanova. Neki su i samo zbog nje počeli gledati iste. Osim što je jako uspješna i profesionalna u svom poslu, uvijek je vedra, nasmijana, prelijepa i sretna, njeno ime svi već znate -TIJANA RANĐELOVIĆ.

Ali nas je zanimalo kako to izgleda zapravo njen jedan običan dan kada se kamere ugase. Da li nakon i preobimnog posla oko pomenutih emisija uspijeva da završi i sve druge obaveze kući, čemu posvećuje najviše pažnju u slobodno vrijeme što nam je ukratko i otkrila.

- Trudim se da u svom poslu kojeg najviše volim budem jako odgovorna, korektna i profesionalna. Da bi postigla željeni rezultat prvenstveno sve drugo mora da trpi zbog posla. Takođe nemam taj problem da i nakon završetka radnog dana dođem kući i iznenadim sebe prijatnom večerom. Nisam od onih djevojaka kojima je kuhinja misaona imenica, priča Tića.

Pored obaveza kući slobodno vrijeme koristi i za odlazak u šoping.

- Odem po jednu stvar, a vratim se s pet drugih od kojih tri zaboravim da već imam u ormaru. Nama ženama krpica nikad dosta, nastavlja lijepa voditeljka kroz smijeh. Ono čemu pridaje značaj i posebno njeguje je ljubav prema cvijeću. Cvijetni aranžmani, ukrasi oko doma i samo gajenje cvijeća nisu joj strana vještina.

Takođe dodaje da pored često provedenog vremena sa prijateljima i familijom, šetnja ljubimca psa u prirodi je nešto što je posebno opušta i čini sretnom. 

- Najviše vremena generalno i provodim sa meni dragim ljudima, prijateljima i familijom. Uvijek se trudim da odvojim vrijeme za ljude koje jako volim. Obzirom da imam i ljubimca, svakodnevna šetnja u prirodi sa psom mi iznova stvara dodatnu motivaciju, inspiraciju i reklaksaciju. Svoje slobodno vrijeme kojeg iskreno i nemam baš mnogo, nastojim da prilogodim u onom u čemu uživam, ističe na kraju našeg razgovora ljepša strana DM-a, Ranđelović. 



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.