x

Ljetni modni hit: Svi žele ovaj T-Shirt

Ako ste minimalistkinja onda dobro znate šta je Frankie Shop. Ovaj brend jedan je od najpopularnijih među Skandinavkama i street style zvijezdama, kao što je, na primjer, Pernille Teisbaek, a sve je krenulo prije nekoliko godina kada je i nastao istoimeni web shop koji nudi komade sa svojim potpisom, ali i potpisom drugih dizajnera koji se uklapaju u njihov vizuelni identitet.

Kao što to biva kod svakog brenda, i među Frankie shop modelima ističu se oni koji su od pokretanja brenda postali favoriti. To je svakako bio Frankie shop kombinezon, zvijezda brojnih sedmica mode, ali i model T-shirta o kojem je sada riječ.

Majica s naglašenim ramenima model je koji Frankie shop jako često dodatno promoviše, ali i model koji se najviše kupuje te jako brzo nestaje iz ponude.

Razlog je njegova nosivost, ali i silueta – naglašena ramena svakako laskaju silueti, a ovaj T-shirt odlično pristaje i na sve one komade koji su trendi u toploj sezoni.

Hlače i traperice s visokim strukom, upečatljive remene i slip suknje. Dolazi u nekoliko bazičnih boja, makar i dalje je svima omiljena jednostavna bijela. Nakon što je Frankie postavio trend i mnogi su drugi brendovi uključili slične krojeve u svoje kolekcije.

Tako da nema brige što Frankie shop trenutno ne dostavlja, ovaj popularni T-shirt vjerovatno možete pronaći i u ljetnim kolekcijama brojnih high street imena.

Ili ga zasad stavite na wishlistu.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.